Кирило Петров викликаний до лав молодіжной збірної України

17.05.2024 в 17:29
11443
Павло Яковенко   Павло Яковенко, старший тренер молодіжної збірної України та національної збірної гравців віком До-20 років, оголосив список футболістів, яких планує задіяти на турнірі, що буде проходити в Києві та Бородянці 10-го та 11 серпня. В цьому році турнір складатиметься лише з двох матчів, адже участь в ньому беруть лише чотири команди – Україна, Іран, Туреччина і Росія.
  Слід зазначили, що у меморіалі беруть участь "дублери" молодіжних збірних. Тому у складі української молодіжки значиться досить велика кількість новачків. Більшість виконавців отримала виклик зі збірної U-20. Та, все ж, у заявці можна побачити прізвища виконавців, які вже стали основними або максимально наближені до стартових складів у своїх клубах Прем'єр-Ліги та безсумнівно складатимуть кістяк української збірної. Це представник Зорі Ігор Чайковський, дніпропетровець Євген Шахов, київський канонір Андрій Богданов, полтавчанин Андрій Громов, лучанин Євген Павлов та гравець Кривбасу Кирило Петров. Очікується, що саме ці граці складуть кістяк нашої команди на турнірі.
 
Заявка української збірної:

воротарі: Артем Тетенко («Шахтар»), Ігор Березовський («Оболонь»), Ігор Левченко («Олімпік» Донецьк); 

захисники: Виталій Федотов, Ярослав Олійник (обидва - «Шахтар»), Сергій Люлька («Динамо»), Юрій Путраш, Ігор Пластун (обидва - «Оболонь»), Кирило Петров («Кривбас»),  Олег Поліщук (ПФК «Севастополь»), Ігор Чайковський («Зоря»), Андрій Нестеров («Металург» Запоріжжя);

півзахисники: Максим Імереков , Дмитро Гречішкін (обидва - «Шахтар»), Сергій Рибалка («Динамо»), Дмитро Хомчановський («Металург» Донецьк), Євген Шахов («Дніпро»), Андрій Богданов («Арсенал»), Василь Прийма («Металург» Донецьк), Володимир Гудима («Карпати»), Артем Громов («Ворскла»);

нападники: В'ячеслав Турчанов, Антон Шевчук (обидва – «Оболонь»), Євген Павлов («Волинь»), Віктор Сахнюк («Арсенал»).

  Нагадаємо, що цьогорічний Меморіал Валерія Лобаноського стане восьмим за рахунком. З огляду на те, що в розіграші братимуть участь «дублери» молодіжних команд-учасників змагань, можна сміливо казати, що нашим хлопцям є, за що боротися.

  У ці ж дні Павло Яковенко планує зібрати молодіжну збірну України для проведення товариського поєдинку із Чорногорією в рамках підготовки до останніх групових поєдинків відбору до Євро-2011 (U-21). Отже, на турнірі Лобановського гравцями команди U-20 керуватиме безпосередньо Олег Кузнєцов, який допомогає Яковенку в разі подібних ситуацій із «дублем» молодіжної збірніої.

  Розклад матчів 8 Меморіалу Валерія Лобановського

10 серпня:
Україна – Іран – 18.00 (Бородянка)
Росія – Туреччина – 18.00 (Київ)

11 серпня:
Матч за 3-тє місце – 18.00 (Бородянка)
Фінал – 18.00 (Київ)

  Залишається ж від імені вболівальників Кривбасу побажати Кирилу Петрову та українській збірній гідно представити Батьківщину, вшанувати великого Метра та завоювати трофей, перемігши своїх суперників у чесній боротьбі.

Євген 'jabbar' Бурлаченко,
за матеріалами інформаційного центру "Україна-2012"

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
3. victorovich Гость 05.08.2010 в 16:37
Быстрее возвращайся в "Кривбасс"!
2. victorovich Гость 05.08.2010 в 16:36
Удачи Кирилл!!!
1. Владислав Сергиенко 04.08.2010 в 01:17
Петров и Украина вперёд!)
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24