Прев’ю до матчу "Кривбас" – "Ворскла"

19.05.2024 в 20:49
11076
  18-го вересня на стадіоні «Металург» Кривбас у рамках 10-го туру Епіцентр чемпіонату України з футболу серед клубів Прем’єр-ліги схрестить шпаги із гостями з Полтави. Особливий підтекст зустрічі полягає у давньому та запеклому протистоянні криворізьких та полтавських фанатів, яке дуже часто виплескується у сутички. Та якщо ж звернути увагу саме на футбольне поле, то майбутня зустріч обіцяє бути не менш цікавою та запеклою.

  До зустрічі команди підходять у кардинально різному настрої. Кривбасівці проявили характер у Донецьку, видряпавши нічию у "Металурга". Ворскла ж за три останні тури не забила жодного м‘яча і набрала одне очко, розписавши нульовий мир із дебютантом Прем’єр-Ліги Севастополем. Слід зауважити, що суха серія полтавчан розпочалася після тріумфу над "Динамо". Доречі, у схожій ситуації був "Кривбас" – домашні 2:1 над киянами обернулись для криворіжців сімома поразками поспіль. Тому одразу стає зрозуміло, за чим "Ворскла" їде до Кривого Рогу – перервати неприємну серію якомога швидше. Але попередніх підстав розраховувати на три очки у Кривбасу не менше. По-перше, криворіжцям теж є що виправляти. На домашньому стадіоні "Кривбас" здобув менше половини із загальної кількості своїх очок (4 із 10-ти), і забив лише два голи із своїх 9-ти у цьому сезоні. Щільність в турнірній таблиці не дозволяє розслабитись ні на хвилину, тому що за підсумками туру криворізька команда може як піднятись на 9-те місце, так і опутитись на 14-те. Виправляти є що, є перед ким і є за рахунок чого, а момент для цього як не можна слушний.

  Очікувати кардинальних змін у складі в порівдянні з донецьким поєдинком не варто, та все ж питання по складу виникають. Дискваліфікованого Дениса Андрієнко скоріш за все замінить В’ячеслав Сердюк, а ось хто займе пост №1, місце у центра поля і місце під форвардами – питання. Що побудило Юрія Максимова поставити в тому поєдинку у раму Артема Штанько замість Євгена Боровика – невідомо, але слід сказати, що 30-тирічний голкіпер довіру тренера повністю виправдав і виглядав надійно. Під питанням повернення до складу Рінара Валєєва. Свою мікротравму він вже встиг залікувати, але ж декілька днів тренувався не в повну потужність, + Кирило Петров досить непогано виглядав в матчі 9-го туру. Ну а найцікавіше – хто складе тандем атакуючих півзахисників разом з юним відкриттям Дмитром Хомченовським. Бека Гоцирідзе непогано розпочав донецький матч (особливим нічим не вирізнявся, але каші не псував. Принаймні, не губився з-поміж захисників Металурга), але вже на 33-й хвилині в повільному темпі покинув поле. Це дає нам підстави припускати, що грузин отримав мікротравму, яка не дозволила йому продовжити гру з максимальною користю від себе. Віталій Каверін, що його замінив, у матч не ввійшов зовсім, його дії на полі були нелогічними і непослідовними, а в технічних діях відчувався брак. Фаворитом на потрапляння у старт на цій позиції залишається Гоцирідзе.

Історія протистоянь

"Кривбасс" — "Ворскла" +11=10–8, 36–32


  Орієнтовний склад "Крибасу", за версією kr2012.com: Боровик – Кіцута, Лисицький, Васільєв, Сердюк – Максимов, Петров – Хомченовський, Гоцирідзе – Воронков, Іващенко.
  Прогноз kr2012.com: 1:0 

Євген Бурлаченко, для kr2012.com

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
6. Мазай Гость 17.09.2010 в 11:26
Где полтава ее нет ее сели на обед ! Полтавский шашлык
5. Kryvbass Champion 17.09.2010 в 00:18
Давай родной Кривбассик!!! hands hands booze booze
4. Ден Гость 17.09.2010 в 00:11
Во сколько играет завтра дубль?
3. Andriy 17.09.2010 в 00:05
Поддержим команду!!! hands hands hands
2. Andriy 17.09.2010 в 00:04
На стадион!!! smile
1. ыыыы Гость 16.09.2010 в 23:06
приходите все поддержать команду в матче с єтим сраным колхозом!!!!!!!!!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24