Наостанок "Кривбас" зіграє з російською командою "Луч-Енергія"

17.05.2024 в 02:47
10833

Завершаючи третій (останній) навчально-тренувальний збір, футболісти криворізького «Кривбасу» 25 лютого проведуть свій останній в цьому зимовому міжсезонні контрольний поєдинок. 


Суперником нашої команди спочатку повинна була стати латвійська команда «Даугава» (Даугавпілс). Але латвійська команда змінила свої плани, й «Кривбас» був змушений шукати іншого спаринг-партнера. Ним стала російська команда першого дивізіону – «Луч-Енергія» (Владивосток), що в сезонах 2006-08 рр. виступала в російській Прем’єр-лізі.


Тим часом молодіжна команда «Кривбасу» продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату, проводячи тренування на стадіонах Кривого Рогу. Вже можна казати про те, що гравці криворізької «молодіжки» - воротар Денис Рильський та фланговий півзахисник Ілля Коваленко залишок чемпіонату проведуть, виступаючи на правах оренди, в складі команди української першої ліги – «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка). Також в цьому клубі до літа виступатиме нападник Сергій Мотуз. Вони вже оформили свої відношення з клубом Сумської області та заявлені за «Нафтовик-Укрнафту» для участі в іграх першості України серед команд першої ліги.


Натомість близькі до підписання контрактів з клубом вихованці криворізького футболу Сергій Сухоруков та Максим Олійник. Також близькі до переходу в «молодіжку» «Кривбасу» нападник Віталій Ольховський, який непогано проявив себе, виступаючи за аматорську команду Стаханова та кандидат до національної збірної України (U-18) воротар Герман Горовой.


fckryvbas.com.ua

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
3. Andriy 28.02.2011 в 22:04
smile angry biggrin
2. Юрий 25.02.2011 в 12:42
stranger,Максимов в конце первого круга Дякива выпускал ближе к основе,шанс давал ему.Вот и все,вроде из молодежи.
Печально за нашу молодежь,не хотят они роботать до последней капли крови и пота.На уме у них только пьянки,гулянки и тёлки.
1. Макс 25.02.2011 в 11:04
хреново, что никто из молодежки на идёт на повышение... Хомяк не в счет, он не наш воспитанник, Богомазов только - и тот сдулся. Остальные, наверно до старости в дубле будут играть. Если в Ахтырку не заберут.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24