Валерий Федочук поженился

17.05.2024 в 19:33
11001

У піднесеному настрої готується до чемпіонату Європи півзахисник молодіжної збірної України Валерій Федорчук (на фото). Перед початком тренувальних зборів він попрощався з парубоцьким життям.

Дружиною 22-річного футболіста стала телеведуча Олена Кіндзерська, донька президента клубу «Львів» Юрія Кіндзерського.

- Ми відгуляли весілля на Київщині, на одній із баз відпочинку Ірпеня, - розповів Галичині спортивній Валерій Федорчук. - А вінчання відбулося в церкві Івана Богослова на території Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Зібралося 170 гостей, за їх добрий настрій відповідали Богдан Бенюк та Амадор Лопес. Моїм дружбою був Олег Леонідов, з яким я грав у ФК «Львів». Нині він захищає кольори столичної «Оболоні».

- Скільки футболістів гуляло на вашому весіллі?

Я запросив чимало одноклубників із «Кривбасу». Кіцута, Максимов, Боровик, Петров та інші гравці були гостями на нашому весіллі. Також на свято приїхав гравець «Дніпра» Павло Пашаєв.

- Коли ви запропонували майбутній дружині руку і серце?

Ця подія відбулась давно, ще півроку тому. Ми запланували побратися відразу ж після закінчення сезону. Але я потрапив до складу «молодіжки», тож доведеться відкласти плани на медовий місяць аж до грудня. Олена з цим змирилася. Я їду на чемпіонат Європи до Данії й зовсім не матиму відпустки.

- Ви познайомилися з майбутньою дружиною ще під час своєї кар'єри у ФК «Львів». Як воно, мати взаємини з донькою боса?

Наше знайомство відбулося в офісі Юрія Івановича. Я зайшов на переговори до шефа і побачив у його кабінеті красиву дівчину. Запропонував познайомитися. Ми почали зустрічатися.

А згодом довідався, що це донька Юрія Івановича. Той факт нічого не вирішував. Ми були разом півтора року і тепер побралися. Олена любить футбол і вболіває за мене.

- А за кого вболіватиме ваша дружина, якщо «Кривбас» зустрінеться із ФК «Львів»?

(Сміється). Не знаю. Думаю, що за «Кривбас». Але треба в неї уточнити. Напевно Олена вболіватиме за те, щоби команди її чоловіка і батька показали добротну гру.

- Чи дотримуєтеся традиції називати батьком та матір'ю своїх тестя і тещу?

Безумовно. Щоправда, мені ще не довелося називати Юрія Івановича татом. Бо відразу ж після весілля я попрямував у табір «молодіжки» і не встиг поспілкуватися з родичами дружини. Та ще матиму час звернутися до батьків дружини «тату» і «мамо».

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Andriy 06.06.2011 в 19:45
smile
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24