"Кривбасс" сыграет с "Кристаллом"

17.05.2024 в 17:15
11521
28-червня в Херсоні відбудеться футбольний матч між місцевим «Кристалом» та криворізьким «Кривбасом». Гра в рамках товариської зустрічі буде присвячена відкриттю реконструйованого стадіону «Кристал», повідомляє сайт kr2012.com.

Судячи з афіші на місцевих сайтах, для жителів Херсону це означає повернення в  місто великого футболу. Тому можна чекати на повний стадіон. 
Останній раз «Кристал» зустрічався з «Кривбасом» ще в далекому 1992-му році. Грали в Кривому Розі, це була ще Перша ліга (група «Б»). Тоді перемогу із рахунком 3:2 святкував «Кривбас». 

Чи зіграють криворіжці у повному оновленому складі, поки що невідомо. Проте неофіційні джерела повідомляють, що у «Кривбасі» не все в порядку з трансферною політикою. Півзахисник Максимов зараз на перегляді у київському "Арсеналі", і, за попередніми даними, вже погодився виступати за столичну команду. Ситуація з Боровиком теж неоднозначна, є інформація, що його сватають до іншого клубу української першості. Проте на яких умовах – іще невідомо. 

Наразі «Кривбас» перебуває на навчально-тренувальних зборах у Севастополі. Там команда і  готується до наступного чемпіонату прем’єр-ліги. 
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Kryvbass Champion 17.06.2011 в 16:53
будем посмотреть...
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24