"Кривбасс" - "Оболонь" - 1:2 (молодежные составы)

17.05.2024 в 19:08
8983

Молодіжна команда «Кривбасу» знову не змогла порадуівати своїх прихильників позитивним результатом, поступившись в матчі 12 туру першості на власному полі молодіжній команді київської «Оболоні», керованій знаменитим у минулому футболістом, однією з «перлин» «золотої» комнади В.Лобановського Василем Рацем - 1:2.


Хоча сказати, що кривбасівці поступались супернику – не можна. Протягом майже всієї гри «Кривбас» володів ігровою та територіальною перевагою, але великої кількості небезпечних моментів кривбасівці не створили. «Оболонь» відповідала контратаками, й, мабуть, більш справедливим підсумком цієї гри можна було вважати нічию, але…


Першими шанс для взяття воріт мав «Кривбас». На 21-й хвилині після подачі кутового хтось з гравців столичної команди в своєму штрафному майданчику зіграв рукою, й арбітр призначив пенальті. Вирок арбітра виконував Єслінек, але Радь зреагував блискуче, парирувавши удар з «точки». Через кілька хвилин небезпечним ударом з середньої відстані відзначився Куценко, але м’яч після його «пострілу» влучив в поперечину та залишив межі поля. У кінці тайму «Оболонь» мала свій шанс відкрити рахунок в грі, але удар Сергія Мякушка влучив не став.


Після перерви обидві команди діяли в тому ж самому ключі, що й в першій половині матчу – «Кривбас» атакував, «Оболонь» відповідала гострими контратаками. Одна з них принесла успіх. На 72-й хвилині Денис Мірошніченко «провалився» флангом, Артур Купрій отримав пас від партнера, увійшов до штрафного майданчика «Кривбасу» та переграв воротаря, відправивши м’яч в сітку воріт криворізької команди.


Через 5 хвилин господарі поля ускладнили собі шанси врятувати гру – за другу жовту картку з поля був вилучений Сосєдко. Цікаво, що гравець провів на полі лише 5 хвилин, впродовж яких встиг двічі «відзначитись» грубою грою, чим сильно підвів партнерів.
Однак, як не дивно, саме в меншості кривбасівці заграли активніше, гостріше, й дуже швидко це принесло свої результати. На 83-й хвилині після подачі зі штрафного Денис Васільєв головою підсік м’яч, який м’яко опустився у дальній верхній кут воріт – 1:1.


У кінці матчу обидві команди мали шанс схилити шальки терезів на свою користь, але Фортуна посміхнулась гостям. В компенсований час Оболонь» провела атаку, яку сильним ударом завершував Купрій. М’яч летів повз ворота – так думали майже всі, хто в цей час перебував на полі, але Гончар встиг підставити ногу, м’яч змінив напрямок свого руху та влетів в сітку воріт «Кривбасу». Здавалось, що гравець столичної комнади перебував в офсайді, але арбітр був іншої думки. Часу на те, щоб бодай зрівняти рахунок «Кривбас» вже не мав.


«Кривбас»: Горовой, Адаменко (Сосєдко, 74), Петриченко, Жданов, Лещенко (Стретович, 66), Куценко, Єслінек (Мотуз, 46), Баришніков (Васільєв, 46), Білик, Ляшенко (Арвеладзе, 59), Мірошніченко-к.


«Оболонь»: Радь, Бобух, Сокуренко, Заваров (Месхія, 46), Турчанов-к, Майданевич, Мякушко (Купрій, 46), Гончар, Черемісін, Шевчук (Ковалець, 73), Родіна.


Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
3. 01.10.2011 в 00:28
Мда...
2. Иван 30.09.2011 в 21:08
Молодежка вообще не радует, одни поражения!
1. Серёга 30.09.2011 в 19:45
Мотуз наврное совсем никакой! Жаль, как раз проблема с нападающими в основе!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24