"Кривбас" - "Шахтар" - 0:3 (молодіжні склади)

17.05.2024 в 19:04
7691
Вже перша ж атака «гірників» принесла їм успіх. На 2-й хвилині матчу Артур Загорулько на мить звільнився від опіки захисника криворізької «молодіжки», розвернувся та потужним ударом у дальню «дев’ятку» відкрив рахунок в матчі.

«Кривбас» намагався перевести гру на половину поля «Шахтаря» - лідера першості. Але атакам криворізької команди не вистачало гостроти, до того ж оборона «Шахтаря» діяла впевнено та чітко.

З середини тайму «Шахтар» потроху перевів гру на половину поля «Кривбасу», атакуючи великими силами. Ця ігрова та територіальна перевага дала свої результати. На 30-й хвилині після проходу по флангу та прострілу Чурка, Загорулько випередив всіх у кривбасівському штрафному майданчику та влучним дотиком переправив другий м’яч в ворота «Кривбасу».

Господарі поля намагались скоротити відставання в рахунку. У кінці тайму небезпечно з середньої відстані пробивав Білик, але м’яч пролетів у лічених сантиметрах від бокової стійки воріт «гірників».

У другому таймі гості більшість ігрового часу діяли від оборони. Маючи перевагу в два м’ячі, «Шахтар» віддав перевагу проведенню швидких та небезпечних контратак.
Кривбасівці, отримавши територіальну перевагу, частіше намагались турбувати захисні порядки гостей. Небезпечними були стандартні положення, після яких кривбасівці були близькими до успіху, але свої моменти не реалізовували.

У кінці матчу Загорулько ледь не оформив хет-трик, але після його удару м’яч влучив в стійку. На останній компенсованій хвилині «Шахтар» закріпив свою перевагу по грі. Владислав Кулач в штрафному майданчику обіграв воротаря «Кривбасу» та пробив по вже порожніх воротах.

«Кривбас»: Антоненко, Адаменко, Куценко (Ланчава, 56), Жданов (Ольховський , 72), Стретович, Логінов, Гошкодеря (Арвеладзе, 68), Мотуз, Білик-к (Лозвір, 81), Ляшенко (Рябов, 79), Мірошніченко.

«Шахтар»:
Гальчук, Жичиков, Дуць, Ордець-к, Писко, Нойок (Череда, 90), Караваєв, Кольцов (Малишев, 81), Загорулько (Акулінін, 89), Кисіль (Кулач, 53), Чурко (Гришин, 79).
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Andriy 11.12.2011 в 13:01
Основа отомсти! Готовность и концентрация 120%. Вперед Кривбасс!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24