Валерій ФЕДОРЧУК: «Покажемо «Шахтарю» наш командний дух»

17.05.2024 в 23:41
8643
— У «Кривбаса» зараз серія з трьох поспіль перемог. Чи можна сказати, що наявність такої серії є ознакою стабільності?

— Якщо команда перебуває на четвертому місці у турнірній таблиці, то варто говорити про стабільність. Головним є результат. У деяких матчах ми вигравали заслужено, десь нам щастило. А це вже можна вважати позитивним моментом, адже щастить сильнішим. Головне, що з’явився чудовий колектив, з яким можна претендувати на високі місця.

— Апетит приходить безпосередньо під час їжі. Чи не з’явилося бажання замахнутися на позицію, яка дасть право зіграти наступного сезону в Лізі Європи?

— У єврокубках мріє зіграти кожен, особливо зараз, коли ці обриси видно настільки ясно. Але не слід літати у хмарах, як говорив головний тренер Юрій Максимов, виходити до Ліги Європи, щоб просто там зіграти не є правильним. Для початку треба укомплектувати команду таким чином, щоб у Європі не осоромитися.
 

— Усім відомо, що стосунки «Кривбаса» з «Дніпром» є доволі дружніми. Чи є принциповим для криворіжців опинитися вище за дніпропетровців у турнірній таблиці?

— Не можу говорити про всіх футболістів «Кривбаса», але що стосується особисто мене, то такої принциповості немає. На даний момент я захищаю кольори команди з Кривого Рогу, і ми прагнемо якомога вище піднятися в турнірній таблиці, і без різниці, які інші команди опиняться нижче, або ж вище нас.
 

— У неділю на вашу команду очікує остання гра цього року. Чи відрізняється підготовка до гри з «Шахтарем» від будь-якого іншого суперника?

— Йде звична підготовка, як і до кожного матчу. Можу лише сказати, що цей процес іде значно спокійніше, ніж зазвичай, адже достатньо велика кількість очок дозволяє думати лише про наступного суперника. Налаштовуємося на позитивний результат. Думаю, і нічия буде непоганим результатом. Врешті, вийдемо на поле і спокійно гратимемо.
 

— А чи лунають вже у роздягальні розмови про відпустку?

— Всі ми люди, і звичайно бажаємо відпочити. Але вся команда розуміє, що є ще один тур і його не можна викреслювати із календаря. Тому він і є пріоритетом у думках.
 

— «Шахтар» останні дві гри у чемпіонаті виграв із загальним рахунком 10:0. Чи не викликає така форма «гірників» певних побоювань.

— Слідкуємо за їхньою грою. Але, навпаки знайду в цьому позитив, адже налаштуємося на гру з чемпіоном ще сильніше. Будемо намагатися завершити їхню серію.
 

— Проте грає «Шахтар» не без огріхів. Що може запропонувати «Кривбас» задля перемоги?

— Якщо зіграємо як завжди агресивно та покажемо командний дух то все є можливим. А ще нам допоможуть уболівальники.

www.ukrfootball.in.ua

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
3. Andriy 11.12.2011 в 13:08
Кротов по норам!
2. Andriy 11.12.2011 в 13:07
Вперед Кривбасс!
1. 11.12.2011 в 00:14
Ще й як допоможуть!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24