«Кривбас» зареєстрував нових футболістів

09.05.2024 в 18:39
10650
У останній день зими спортивним директором ФК «Кривбас» в офісі ОПФКУ «Прем’єр-ліга» була проведена дозаявка новачків криворізької команди.

У 2012 році кольори криворізького клубу в чемпіонаті України захищатимуть:
захисники Віталій Федорів, Саша Баліч, півзахисник Дмитро Льопа та нападаючі Антоніо Яколіш та Олексій Антонов.

Два гравці поповнили склад молодіжної команди – півзахисники В’ячеслав Бурман та Ілля Коваленко, який повернувся з річної оренди в «Нафтовику-Укрнафті» (Охтирка).
Довідка

Віталій Федорів. Народився 21 жовтня 1987 року. Володар Суперкубка України 2007 року. В активі гравця 2 матчі в складі національної збірної України. Останній клуб – «Амкар» (Перм, Росія).

Дмитро Льопа. Народився 23 листопада 1988 року. В складі «Кривбасу» грав в 2010 році.
Залучався до ігор за молодіжну збірну України. Останній клуб – «Дніпро» Дніпропетровськ). В «Кривбасі» виступатиме на правах оренди.

Олексій Антонов. Народився 8 травня 1986 року. Залучався до ігор за молодіжну збірну України. Останній клуб – «Дніпро» Дніпропетровськ). В «Кривбасі» виступатиме на правах оренди.

Антоніо Яколіш.
Народився 28 лютого 1992 року. Гравець юнацьких збірних Хорватії.
Останній клуб – «Шибеник» (Шибеник, Хорватія).

Саша Баліч. Народився 29 січня 1990 року. Гравець національної збірної Чорногорії.
Останній клуб – «Інтер» (Запрешич, Хорватія).

Натомість, в складі криворізького клубу у другій частині чемпіонату любителі футболу вже не побачать наступних футболістів:
завершився строк дії контрактів – Максим Білик (пробує свої сили в латвійському клубі «Круоя»), Сергій Даниловський (намагається закріпитись в складі ужгородської «Говерли-Закарпаття»), Олександр Логінов; закінчились строки орендних контрактів – Євген Баришніков, Владислав Сосєдко; статус «вільного агента» наданий – Ярослав Захаревич, Станіслав Коваленко; оформили перехід до кінця чемпіонату на правах оренди – Віталій Гошкодеря, Сергій Мотуз (обидва – «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка), В’ячеслав Рябов («Гірник» Кривий Ріг).

Прес-служба ФК "Кривбас"
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24