"Кривбас" - "Динамо" - 3:1 (молодіжні склади)

18.05.2024 в 17:27
9474

Через складні погодні умови цю гру було перенесено до Києва. Таким чином «Кривбас» приймав «Динамо»… на базі самого ФК «Динамо».


Гра вийла доволі цікавою та захоплюючою. Динамівці з перших хвилин намагались розхитати оборону номінальних господарів та повести в рахунку, але захисні порядки «Кривбасу» діяли надійно. Відбивши стартовий тиск киян, «Кривбас» став частіше атакувати й повів у рахунку. Микола Ляшенко на 17-й хвилині ударом з кутового змусив помилитися воротаря «Динамо» - 1:0. Динамівці сприйняли цей м’яч, як непорозуміння та посилити тиск на ворота Антоненка. У середині тайму «Динамо» зрівняло рахунок – Аруна виконав навіс з флангу, й Олег Маїк у падінні головою зрівняв рахунок – 1:1. Та майже відразу «Кривбас» знову вийшов вперед. Ілля Коваленко небезпечно подав зі штрафного, на цю передачу відгукнувся Тарас Стретович та пробив головою. Воротар «Динамо» до м’яча дотягнувся, але врятувати свою команду не зміг – 2:1.


Після перерви криворізькі футболісти, ведучи в рахунку,  в обороні стали діяти більш впевнено, приділивши захисту власних воріт максимум уваги. Динамівці атакували частіше, але захист «Кривбасу» діяв впевнено. Кияни атакували великими силами, намагаючись зрівняти рахунок. «Кривбас» відповідав рідкими контратаками, одна з яких у кінці матчу завершилась призначенням пенальті – голкіпер «Динамо» у власному штрафному майданчику з порушенням правил зупинив нападаючого «Кривбасу». Микола Ляшенко з «точки» не залишив воротареві київського клубу жодного шансу – 3:1.


На останніх хвилинах гри «Кривбас» мало не забив ще, але воротар «Динамо» врятував свою команду, витягнувши м’яча з ближнього кута. Фінальний свисток зафіксував дуже важку перемогу кривбасівців з рахунком 3:1.


«Кривбас»: Антоненко, Лещенко (Клушин, 65), Жданов, Соловйов-к, Петриченко, Стретович, Адаменко, І.Коваленко, Ляшенко, Ланчава, Ольховський.


«Динамо»: Кичак (Бущан, 46), Акубардія, Чорноморець, Лухтанов (Братков, 46), Сімовіч, Буяльський-к, Аруна, Цибульник (Лазарович, 67), Савченко (Раджабов, 60), Маїк, Хльобас.


Прес-служба ФК "Кривбас"

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
3. Andriy 10.03.2012 в 19:30
Кривбас тільки вперед!
2. Andriy 10.03.2012 в 19:16
Здивували приємно! Молодці! Основі приклад!
1. Валерий 10.03.2012 в 17:59
Молодци!!!вот би и наша основа натянула бело-синих cool
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24