"Зоря" - "Кривбас" - 1:2 (молодіжні склади)

17.05.2024 в 18:43
9074
«Молодіжка» «Кривбасу» продовжує дивувати футбольну Україну.
Після перемоги в Києві над «Динамо», кривбасівці в Луганську переграли місцеву «Зорю», що йде в таблиці першості на другому місці.

Зустріч розпочалась атаками господарів поля, які намагались притиснути «Кривбас» до воріт. Господарі подали кілька кутових, але захист криворізької команди діяв впевнено. У середині тайму гості активізувались та стали частіше турбувати захисні ланки «Зорі». На 19-й хвилині Антоніо Яколіш вийшов сам на сам з воротарем команди господарів, але переграти його не зміг. Активність Яколіша через кілька хвилин привела до того, що захист луганської команди не впорався з настирним хорватом, й капітан «Зорі» Гордієнко був змушений зфолити на молодому гравцеві «Кривбасу» - пенальті. Вирок арбітра чітко реалізував Валерій Куценко.

Майже відразу після того, як «Кривбас» відкрив рахунок в грі над стадіоном припинився снігопад – сніг супроводжував матч від самого його початку. Господарі намагались відігратись, створили кілька моментів біля воріт Антоненка, але результативно їх завершити не зуміли.
Натомість «Кривбас» наприкінці першої половини гри забив вдруге – той же Валерій Куценко прицільно «вистрелив» з середньої відстані – 2:0 «Кривбас» попереду.

Після перерви «Зоря» заграла швидше та агресивніше. Господарі намагались врятувати матч, й в ці хвилини кривбасівцям доводилось доволі сутужно. Оборона криворізької команди працювала з повним навантаженням, але на 57-й хвилині господарі таки скоротили відставання в рахунку – після подачі кутового Ярослав Квасов ударом головою змусив «Кривбас» розпочати з центру поля.

Господарі до завершення гри не втрачали надій змінити рахунок. Але «Кривбас» захищався чітко та впевнено. У середині другого тайму наша команда вирівняла гру, й вже кривбасівці частіше загрожували воротам «Зорі».

Наприкінці матчу господарі пішли на останній штурм воріт Антоненка. Небезпечні моменти виникали в штрафному майданчику «Кривбасу», але злагоджені дії оборони (а в деяких моментах й футбольне везіння) звели нанівець всі зусилля «Зорі» врятувати бодай очко.

У підсумку – перемога «Кривбасу» 2:1, яка принаймні на один день виводить нашу молоду команду на 12-ту сходинку турнірної таблиці.

«Зоря»: Левченко, Аддо, Гордієнко-к, Цакіч (П’янов, 75), Олійник (Мазур, 46), Худзік (Хомченовський, 46), Сілюк (Квасов, 46), Парамонов, Петряк, Батищев, Кислий.

«Кривбас»:
Антоненко-к, Баліч (Лещенко, 46), Жданов, Соловйов (Петриченко, 46), Мірошніченко, Ляшенко (Клушин, 77), Адаменко, Яколіш (Стретович, 46), Ланчава, Габовда (Коваленко, 52), Куценко.

Прес-служба ФК "Кривбас"
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
4. Серёга 15.03.2012 в 23:16
Балича или Федорива надо в основу слева в защите, а то Федорчук много бокопорит на этой позиции
3. Vasa 15.03.2012 в 19:56
Опять Яколиш и Балич в дубле!
2. Greg 15.03.2012 в 18:57
Сука че Антонов не играл??? devil
1. 15.03.2012 в 18:53
Эхх, так бы и основе выступить!..
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24