"Кривбас" - "Металург" - 4:0 (молодіжні склади)

19.05.2024 в 18:03
7955

«Молодіжка» «Кривбасу» на власному полі в матчі 28 туру першості поступилася донецькому «Металургу». Причому з несподівано великим рахунком – 0:4.


Взагалі на полі точилась рівна гра, де обидві команди мало в чому поступалися один одному. Однак одна з команд забивала, а друга – не змогла цього зробити.


Рахунок було відкрито вже в дебюті матчу. На 8-й хвилині гостям вдалася швидка контратака, яку влучним ударом з меж штрафного майданчика завершив Олег Міщенко. «Кривбас» намагався відігратись, але гості захищались впевнено та уважно.


У середині першого тайму «Металург» подвоїв свою перевагу. Після прострілу з флангу той же Міщенко виявився найспритнішим в штрафному майданчику «Кривбасу» та замкнув передачу партнера точним ударом. До кінця тайму обидва клуби провели по кілька атак на ворота суперника, але чогось небезпечного вони в собі не несли.


Після перерви «Кривбас» дещо збільшив оберти, що призвело до кількох небезпечних моментів біля воріт Непогодова. Гостро на фланзі діяв Коваленко, на протилежному фланзі постійно до атак підключався Лещенко. Але всі зусилля виглядали, за великим рахунком, поодинокими. Та й «Металург» в захисті діяв доволі уважно.


В кінці матчу остаточно було оформлено перемогу донецької команди. Гості, відбивши чергову атаку «Кривбасу», організували контрвипад. Послідував простріл з правого флангу, й Юрій Соломка ударом в один дотик переправив м’яч у ворота Горового.


Це вже була вагома заявка на остаточну перемогу. Тим більше, що в «Кривбасі», незважаючи на достатню кількість досвідчених гравців, не знайшлося того лідера, який би взяв на себе гру та повів своїх товаришів вперед.

А за 7 хвилин до кінця матчу було встановлено остаточний рахунок. Мамутов видив витончену передачу за спини оборонцям «Кривбасу», м’яч підхопив Хамід, який трьома хвилинами раніше вийшов на поле, обіграв воротаря та забивав м’яч вже у порожні ворота. 4:0 – досить впевнена та закономірна перемога «молодіжки» «Металурга».


«Кривбас»: Горовой, Костишин (Ольховський, 70), Васільєв (Федорів, 46), Яколіш, Лещенко (Петриченко, 76), Мостовой, Куценко, Мірошніченко, Ляшенко-к, Коваленко, Жданов (Габовда, 46).


«Металург»: Непогодов, Барановський (Нестеренко, 46), Білоус-к, Полюлях, Квашук (Мишенко, 74), Трояновський, Соломка (Хамід, 80), Мамутов, Грищенко (Ателькін. 46), Тимофієнко, Міщенко (Дебелко, 64).


Прес-служба ФК "Кривбас"

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
5. Andriy 21.04.2012 в 02:14
Вот и молодежка получила полную кошелку! 0-4 охренеть! Что основа покажет?!
4. Сергей 20.04.2012 в 22:21
Вот уж "порадовали, так порадовали! Что значит, что команде ничего не надо и команда никому, кроме болельщиков, не надо!
2. Коля 20.04.2012 в 19:50
С победой Кривбасс . Слава богу в отличии от основы дубль играет хорошо.Дубль играет в свой футбол.
3. Vasa 20.04.2012 в 20:13
Победище,правда опять не в нашу пользу,а так душу порадовали biggrin
1. 20.04.2012 в 18:40
Значит основа не проиграет!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24