Юрий МАКСИМОВ: «Уже не переживаю, что проиграли»

17.05.2024 в 17:20
10032


Юрій Максимов (головний

тренер ФК "Кривбас"):

– Задавайте питання... Чесно скажу, програли – це таке. Просто вже набридло. Шкода наших фанів, які сюди приїхали. Хоч би гравці підійшли до них, хоч би щось пояснили! Все по барабану. Тече річка та й тече...

– Дехто підходив. Почув нецензурщину...
– Мені теж соромно. За все. Я підходжу. Свою вину визнаю. Треба завжди підходити.

– «Карпати» чимось здивували?
– Треба їм залишатися. Як на останній бій вони вийшли.

– Чому останнім часом не грає Габовда?

– Забирайте його собі.

 





* * *

 

Юрій Дячук-СтавицькийЮрій Дячук-Ставицький (в.о. головного тренера ФК "Карпати"):
– Вітаю гравців, усю нашу команду з важкою перемогою. «Металург» та «Волинь», які грали на Кубок, пропустили нині по три м’ячі. Ми відіграли в суботу 120 хвилин. Були проблеми – не могли грали 4 флангових захисники. Довелося на правий край ставити Озарківа. Але команда з честю вийшла зі складного становища. Виграла важливий матч. Треба далі грати, брати очки в Дніпропетровську. «Олександрія» вже відстала, але «Оболонь» має шанси у грі з «Чорноморцем». Складно, але будемо готуватися до «Дніпра» і там битися.

– Вам сьогодні більше сподобалася оборона чи атака?
– Хоч ми всю гру атакували, але яскравих моментів чи виходів у нас не було. Ксьонз вдало вийшов, заробив пенальті. Кополовець гол забив. Не пам’ятаю, коли востаннє він забивав. Потрохи ми набираємо обертів. Робимо все, щоб залишитися.

– На «Дніпро» будете налаштовувати?
– Треба налаштовувати, звичайно. Кополовець і Голодюк отримали картки, тепер вони не зможуть грати. Зате зможе Авелар, сподіваємося, підтягнемо травмованого Худоб’яка.

– Може, Ерік вийде?
– Будемо думати.

– Що скажете про «Кривбас»?

– Якби ми були в порядку, то легко переграли б цю команду. «Кривбас» зараз не той суперник, який «Карпатам» не під силу. Нічого такого нема в них. Богатінов майже нічого не відбив. Все, що летіло – було його, але воротар має брати такі м’ячі. Відіграв він добре, я радий, що так зараз є. Взагалі, добре, що команда вже яку гру тримає ворота на замку. Трохи привели в порядок захист. Більш впевнено діє Грегор з Іваном. Озарків вийшов на незвичній позиції і відіграв досить вдало. Принаймні, нічого не зіпсував. Виділяти загалом нікого не хочу, всі старалися, всі билися.

– Чому Лукаса ви змінили?

– Він не відпрацьовував в обороні. Та й попереду моментів не мав. Жодного разу не пробив по воротах. До того ж він втомився. 120 хвилин відіграв на Кубок. Нападникам важко відновитися. Але Лукас – хороший гравець, надіюся, він нам ще допоможе.

– Він був незадоволений...
– Гладкий теж був не радий, він хотів гол забити. Але ми всіх нападників зняли. Так і планували зробити. З честю Кополовець відіграв, непогано Гладкий себе показав, Ксьонз пенальті заробив.

– Богатінов стоїть тому, що він на голову кращий від Тлумака?
– Грає той, хто кращий в цей час. Буде погано грати Мартін – вийде Тлумак.

– Чому пенальті бив Кас’ян?
– Він добре їх виконує. Ми провели першість на виліт, коли тренувалися. То він двічі вийшов переможцем, всі забивав.


Інформаційний центр ФК «Карпати»

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
2. Сергей 03.05.2012 в 20:07
Кому нужна была победа, кто заплатил, тот и победил! А Максимов, похоже, полностью утратил бразды управления командой! Прискорбно и печально, особенно после первой половины сезона...
1. Сергей Юрьевич 03.05.2012 в 18:26
– Чому останнім часом не грає Габовда?
– Забирайте його собі.

haha lol
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24