Суркіс: Бойко повертається в "Динамо"

29.03.2024 в 00:20
11481
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про плани підсилення команди.

- Звісно, ми зараз інтенсивно працюємо з Олексієм Олександровичем (Михайличенко, - спортивний директор "Динамо") На підсилення команди, хочемо запросити кваліфікованих виконавців, які відразу увіллються в основну обойму. Сподіваюся, що нам вдасться вирішити цю задачу.

- Враховуючи термін повернення в стрій Олександра Шовковського, яке рішення буде прийнято по Денису Бойко, який попередні сезони проводив в оренді?
- Бойко повертається в "Динамо" і на зборах буде працювати з першою командою. Всі необхідні розпорядження на цей рахунок ми вже віддали. А що буде далі, залежить вже від самого Дениса. Грати буде той, хто буде краще готовий.

Повторюся, у нас є проблема в тому, що велика кількість гравців "Динамо" задіяні в Євро-2012. Ми горді тим, що наші футболісти виступають у національних збірних, і сподіваємося, що вони виступлять на Євро успішно - ми всі цього хочемо. Але ми не хотіли б, щоб це було на шкоду "Динамо" - дуже розраховуємо на те, що після Євро наші збірники повернуться в хорошому психологічному стані.

До речі, до сказаного по Бойко можу додати, що на перший літній збір "Динамо" буде залучено велику кількість молодих гравців. Може бути, в їх числі будуть і перспективні виконавці з інших клубів, яких ми візьмемо на перегляд.

- А Безус і Селін в це число не увійдуть?
- Ми ж домовилися - поки обійдемося без прізвищ. Трансферне вікно ще не відкрито, і офіційно на цю тему розмов поки немає. Все поки тільки попередньо. Більш того, поки не підписаний трансферний сертифікат, про придбання футболіста говорити просто безглуздо. А в нашій ситуації і зовсім не відкрито трансферне вікно ...

Можу сказати, що крім усього іншого, наші селекціонери будуть уважно відслідковувати чемпіонат Європи. На цьому турнірі виступатимуть такі команди як збірні Греції, Хорватії, Чехії, зі складу яких реально можна придбати футболістів, якщо вони підійдуть нам за манерою гри, за стилем. Тим більше, всі матчі за участю цих виконавців можна буде побачити наживо.

Так що ми не будемо нікуди поспішати, щоб в черговий раз не насмішити людей.

- Тоді останнє питання. Разом з Бойком у "Кривбасі" на правах оренди виступав і Кирило Петров. Як складеться його подальша доля?
- Це питання поки відкрите. Він, знову ж таки, знаходиться в компетенції нашої групи селекції. Тим більше, що, крім усього іншого, ми працюємо над тим, щоб відпустити цілий ряд футболістів. Підкреслюю, цілий ряд!

Але й тут я поки не буду називати жодних прізвищ. З однієї простої причини: я не хочу, щоб це виглядало так, начебто ми від когось позбавляємося. Ми прагнемо, щоб хлопці, які вже не можуть нас явно посилити в майбутньому, зуміли знайти собі нові клуби.
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Andriy 31.05.2012 в 01:31
Арендовец столичный!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24