Молодежка провела контрольный поединок

18.05.2024 в 10:21
9370
4 липня, новостворена молодіжна команда «Кривбасу» (U-19, тренер В’ячеслав Бакланов) провела контрольний поєдинок, в якому зустрічалась з одним з лідерів турніру другої ліги, земляками з криворізького «Гірника».

Зустріч пройшла в доволі цікавій боротьбі. Підопічні В’ячеслава Бакланова задіяли в грі майже всіх футболістів, які в цей час проходять перегляд в кривбасівській команді U-19. «Гірник» також використав багатьох гравців, можна навіть сказати, що друголігівська команда в цій грі грала своїм неосновним складом.

Перший тайм пройшов за деякої ігрової та територіальної переваги «Гірника», який володів ініціативою та більше за «Кривбас» створював небезпечних моментів. Однак саме молоді кривбасівці відкрили рахунок в матчі. Після подачі з флангу Левинський пробив головою по воротах, голкіпер «Гірника» помилився при прийомі м’яча – 1:0 повів «Кривбас».
Однак у другому таймі господарі (гра проходила на стадіоні шахти «Жовтнева, де всі свої матчі в другій лізі грає «Гірник») зуміли зрівняти рахунок - 1:1. Ця рівновага збереглась до фінального свистка, а обидві команди отримали необхідну інформацію щодо фізичного стану та налагодження ігрових зв’язків.

Завтра, 5 липня, на цьому ж стадіоні о 17 годині мають зустрітись кривбасівська «молодіжка» (U-21, тренер Олександр Грановський) та головні сили криворізького «Гірника».

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24