Виталий Кварцяний: Команда мені сподобалася, грати з нею було дуже непросто

17.05.2024 в 07:34
11472
Післяматчеві коментарі тренерів команд:

В. Кварцяний – гол.тренер «Кривбасу»: 

- Перш за все я хотів би відмітити той факт, що Олександрія в цьому матчі виглядала дуже цікаво. Вони самовіддано захищалися, великими силами йшли вперед, використовували хороші швидкості. В команді є цікаві, думаючі, швидкісні футболісти, ще присутній дух прем’єр- ліги. Відчувається, що присутня висока кваліфікація. Команда мені сподобалася, грати з нею було дуже непросто. І якщо склад олександрійців, який я сьогодні побачив залишиться і вони з таким надхненням будуть грати, то я переконаний на 100%, що вони повернуться до прем’єр – ліги. При тому я бачу  гравців, в яких є потенціал розвитку. В нашій команді багато хороших гравців, але вони не являються такими перспективними, як гравці, яких я побачив в Олександрії. У господарів поля на протязі всього матчу відчувалося бажання грати в креативний, завзятий футбол. Я бажаю олександрійцям хорошої гри і хороших результатів.

А. Купцов – гол.тренер ПфК «Олександрії»:

Сьогодні видався хороший спаринг по сюжету самої гри і по результату. Ми готувалися до цього матчу цілеспрямовано, знаючи силу нашого суперника, розуміючи,що це наша остання контрольна зустріч перед стартом першості. Ми задоволені сьогоднішнім матчем, відношенням футболістів до гри. Дійсно, сьогодні вони заслуговують хороших слів. За час, який залишився до початку першості, ми повинні відшліфувати наші дії та відкорегувати  деякі проблемні моменти, щоб достойно підготуватися до матчу з  «Динамо - 2» (Київ)
(З етичних міркувань, до підписання контрактів, ми не даємо складів команд).

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
2. Сергей Юрьевич 09.07.2012 в 14:30
Да это не полная статья, но то что я прочитал на уа футбол, я расстроился, тем что Кварц сказал. Что ждать в новом сезоне? Я так понимаю место 13-12. Если у руководства нет перспектив, то что говорить о футболистах. Кривбасс медленно убивают и позорят на всю страну!
1. Vasa 09.07.2012 в 14:03
Это чё тут за отрывок,полное пожалуйста интервью опубликуйте из ua.football!А это кусок не о чём!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24