Відкритий лист уболівальників Кривбасу до ФФУ і ПФЛ та власників клубу

20.05.2024 в 00:14
169415
Шановна громадськість та засоби масової інформації!

Футбольний клуб Кривбас переживав у своїй історії не мало злетів і падінь. Були успішні виступи - бронза чемпіонату України, а також чорна смуга - 14 місця у вищому дивізіоні.

Незважаючи на це, команда з Кривого Рогу завжди відрізнялася самобутністю і принциповістю. Вихованці криворізького футбольної школи служили на благо всього Українського спорту.

Проте та ситуація, яка склалася в клубі з 2007 року, після того як команда перейшла під керівництво нового президента Олександра Лівшиця, ганьбить весь наш регіон. Ми прекрасно розуміємо, що такі слова як дербі і принциповий бій за регіональною ознакою - такі які властиві Англії (Манчестерське дербі), Італії (Міланське дербі, столичне побоїще Лаціо та Роми) Німеччини (Рурське дербі - Дортумнской Борусії і Шальке) для Україні ще довго будуть залишатися всього лише словами. 

З приходом Олександра Лівшиця наша улюблена команда повільно але впевнено скочується в фарм клуб найпринциповішого суперника дніпропетровського Дніпра. Головна причина такої ситуації на нашу думку, уболівальників, є керівництво команди і за різними чутками справжній власник клубу Ігор Коломойський який за сумісництвом є власником Дніпра.

Напевно, ні в одній країні Європи немає ситуації, коли побічно або напряму двома клубами володіє одна і та ж особа, а після такого успішного проведення Євро 2012, наша країна не може собі дозволити таку ганьбу. Така ситуація вбиває в нас, як вболівальників і головних споживачів футбольного продукту, та й зрештою мешканців кривого рогу, інтерес і віру в чесний чемпіонат.

В недавньому інтерв'ю колишній головний тренер нашого клубу Віталій Кварцяний наші підозри тільки підтвердив. 

Через ЗМІ (бо іншого виходу немає), звертаємося до справжніх власників "ФК КРИВБАС" З ВИМОГОЮ:

1) Покинути команду і перестати знущатися над почуттями вболівальників

2) Виставити футбольний клуб на публічні торги, щоб команда здобула незалежних інвесторів, які забезпечать розвиток команди

3) ЗабезпечитИ прозорість і публічність продажу клубу з присутністю активу уболівальників

Шановні керівники Прем'єр-ліги та Федерації футболу, просимо ВАС:

1) розробити регламент таким чином, щоб не з'являлися фарм клуби більш забезпечених команд для цього пропонуємо:

а) змінити регламент таким чином, щоб не допустити в заявці більше 3 гравців в оренду команди прем'єр-ліги (така норма діє в Англії)
б) дотримуватися правил ФІФА про фінансовий фейр-плей команд

2) Простежити за прозорістю проведення торгів з продажу ФК Кривбас

Шановні керівники Федерації футболу України та Прем'єр-ліги, та ситуація, яка виникла навколо Кривбасу, ганьбить не тільки окремий регіон чи місто. Це пляма на репутації всього нашого футбольного співтовариства. Чесного чемпіонату не буде до тих пір, поки в нашій футбольної сім'ї не з'являться незалежні клуби, що підвищить якість чемпіонату і нашої національної команди.

Сподіваємося на те, що наші звернення допоможе знайти нашому клубу незалежного інвестора з амбіціями. І період фарм-клубу Дніпра буде всього лише кошмарним сном. Це наш єдиний спосіб вплинути на ситуацію. СПОДІВАЄМОСЯ, ЩО ГОЛОС ВБОЛІВАЛЬНИКІВ В НАШІЙ ФУТБОЛЬНІЙ КРАЇНІ все таки ЩОСЬ ТАКИ ВАРТУЄ.

Уболівальники ФК Кривбас
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
15. 19.07.2012 в 14:30
Какой-никакой шумок уже пошёл - другие инет-ресурсы тоже публикуют сей материал... посмотрим, что будет дальше... телевидение бы ещё подключить к этому процессу
14. Сергей 18.07.2012 в 20:10
Написано всё верно, но толку с этого письма, на самом деле, ноль целых и хрен десятых! Станет Беня главой ФФУ, прочтёт это письмо, плюнет и полетим мы белым лебедем в пердив, а то и куда ещё подальше, потому как потенциальных покупателей клуба как не было, так и не будет в ближайшем обозримом будущем! А что покупать?! Ни стадиона, ни базы - НИЧЕГО, принадлежащего клубу НЕТ!!! Да, всех бесит эта зависимость от "Днепра", но что делать! Мы, к сожалению, не "ПСЖ" или "Малага", чтобы нас купил какой-то богатенький шейх.
13. Ярослав 18.07.2012 в 12:56
Маленький результат у вас получился на футбол.юа опубликовали ваш лист:
http://football.ua/ukraine/news/170098.html
11. Ярослав 18.07.2012 в 12:53
Да Ребята я там читал в контакте что хотели попросить журналистов дать интервью на счёт команды и руководства.Вы не забывайте что это канал 2+2 Коломы и что врятли получиться это сделать.Обрежут вас и всё или будет отказ.
9. Vasa 18.07.2012 в 12:31
Я даже знаю,что Беня сделает ,если тут много вони начнётся!Он сделает рокировку,Нефтяник выведет в ПЛ,а Кривбасс при желании(а это сделать вполне можно) опустит в 1 лигу и в последующем отпустит на вольные хлеба!В 2007 г. столько желающих было Кривбасс приобрести,что он оказался в 1 лиге на 1 неделю,и только из интересов Бени,иметь дополнительный голос в ПЛ,Кривбасс ещё жив!
8. Vasa 18.07.2012 в 12:01
Да,отправьте ещё шестёрке Денисову,ему как раз из пула нужна выгнать Кривбасс,он только и светится,когда Кривбасс может вылететь,чтоб с 1 лиги вошла например Александрия-лояльная к донецким!А вообще,тот кто писал это письмо за руку спонсора приведёт,образца Пинчука?Если да,то и я за,а если это будет завод по произодству туалетной бумаги или вообще спонсора на примете нет,то тот кто писал письмо недальновидный человек-это я очен мягко написал!
10. 18.07.2012 в 12:34
Хоть в этом я согласен с тобой. Моне надо еще сказать спасибо, что нас держит на плаву. Настоящего хозяина на горезонте и не видно, кто может команду содержать. У нас в городе любой ГОК мох бы стать хозяином. И по финансам мы бы в 5-ку входили легко. Но все они Ахметова. То есть вы спонсируем содержание Шахтера. Вилкулам - пох. Что папа скажет, так и будет. Как по мне, лучше Днепр, чем Шахта, с бандитскими рожами
7. andrea 18.07.2012 в 11:51
это письмо филькина грамота и кто решил что на аукцеоне клуб ктото захочет купить:разве ктото из донетска и будет опять тоже что и было: только теперь будет донетско-татарское руководство :а теперь надо подумать что лучше днепр или донецк :а что продовать у нас база.стадион.тренеровочные поля.игроки.всё в аренде что продовать
6. tolik 18.07.2012 в 11:10
ну ДЭБИЛЫ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! бросит лившиц кривбасс!!!!!!!!!!!!!! будете писать письма друг другу!!!!!!!!!! очнитесь !! кому мы нах нужны !!! спасибо надо сказать ЛИВШИЦУ И ВСЕМ КТО ДАЕТ ДЕНЬГИ И ФУТБОЛИСТОВ!!!!
5. Руслан 18.07.2012 в 09:46
Браво! Молодцы кто написал это письмо! Но мне кажется его нужно только в СМИ пускать ибо в Федерации им подотруться и все....Там же Колома тоже заправляет, так что...В ПроДинамо на 2+2 можно написать! В Крото- Уикэнд можно наприсать(хотя он в сентябре аж выйдет), но нужны только СМИ!
12. andrea 18.07.2012 в 12:55
хочетса руководство донетско-татарского и быть шахтёр 3
4. Виталий 18.07.2012 в 01:29
39, andrea88
Ребята, ну научитесь использовать разделительные знаки! Ладно еще "39", но кусок текста с овер100500 символами без единой запятой...Нечитабельно!
1-10 11-13
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24