Александр Грановский - Есть первая победа!

17.05.2024 в 10:10
9794

Молодіжна команда "Кривбасу" (U-21) впевнено обіграла однолітків з одеського "Чорноморця".


Впевнену перемогу над молодіжною командою одеського «Чорноморця» одержала «молодіжка» «Кривбасу» в другому турі чемпіонату молодіжних команд.

3:0 - такий рахунок на користь «Кривбасу» залишився на табло, хоча криворіжці мали ще стільки ж реальних нагод для взяття воріт одеської команди.

Перша половина матчу загалом пройшла за рівної гри. Обидві команди грали в швидкий та гостроатакуючий футбол, мали кілька нагод для взяття воріт. Краще своїми нагодами скористались господарі поля.

На 15-й хвилині матчу Євген Бохашвілі чітким ударом змусив одеську команду розпочати з центру поля. «Чорноморець» у відповідь провів гостру контратаку, але до завершального удару справа не дійшла. Одесити на деякий час змусили оборону криворізької команди працювати на повну, але молоді кривбасівці вистояли й зуміли перевести гру в центр поля.

Подвоїв свою перевагу «Кривбас» наприкінці першого тайму. Антоніо Яколіш виконав передачу з флангу, яку точним ударом замкнув Тарас Стретович. У піднесеному настрої криворізька команда пішла на перерву.

У другому таймі «Кривбас» вже мав повну та беззаперечну перевагу. Моменти, які створювали криворізькі футболісти мали всі шанси бути реалізваоними, але надто впевнено у власних воротах діяв голкіпер одеської команди. часом здавалось, що м’ячу вже немаєж куди діватись, але…

Остаточного рахунку гра набула в кінці матчу. Віталій Петриченко пройшов з м’ячем з пів-поля та завдав прицільного удару по воротах "Чорноморця» - 3:0! Сталося це на 83-й хвилині матчу, але до кінця зустрічі криворізька команда мала всі шанси довеси великий рахунок в грі до розгромного.

«Кривбас»: Іваненко, Лещенко-к, Мостовой, Лозвір, Гончаренко, Бобух (Ткачов, 64), Клименко (Петриченко, 59), Ляшенко (Тищенко, 74), Стретович, Яколіш (Клушин, 82), Бохашвілі (Ольховський, 64).

«Чорноморець»: Ніколаєв (Безрук, 76), Сальвай, Іллой-Айєт, Шульц, Марченко, Смирнов-к, Какакурідзе (Бицко, 71), Кулішенко, Тащи (Нестеренко, 62) Слінкін (Данченко, 46), Александров (Сула, 46).

Прес-служба ФК "Кривбас"
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
4. 20.07.2012 в 13:53
С почином!
3. Andriy 20.07.2012 в 13:13
Первый пошел!!! С ПОБЕДОЙ!!! Саня так держать!!!
2. Виталий 20.07.2012 в 11:38
Грановский и футболист был всеми любимый и тренер оказался хороший.
Удачи и больших побед Саша.
1. Сергей 20.07.2012 в 10:29
Сашу Грановского с первой победой в качестве тренера! Так держать!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24