По мотивам встречи с президентом + ВИДЕО

17.05.2024 в 21:44
12526

Ну що, зустрілись, поспілкувались, настав час робити висновки... 
Особисто в мене висновок один - наш «Кривбас» потрібен вболівальникам. гравцям, працівникам клубу, але не президенту... 

Почну, мабуть спочатку, завдяки пану президенту на цій зустрічі я особисто дізнався, що «Кривбас» це його особиста власність і не потрібно залазити до нього в карман, Це не новина, що чужі гроші не потрібно рахувати, але й футбольний клуб, на мою думку, це не клуб "Елвіс". 

Адже в клубу є вболівальники, які переживали за клуб до приходу у нього О.І. Лівшиця, і будуть після нього, і ці вболівальники мають як мінімум моральне право знати, на що витрачаються кошти клубу, і вимагати витрачати кошти (невеликі) на зовнішню рекламу, популяризацію команди шляхом розповсюдження символіки і т. і. 

І давайте не будемо забувати, що ті самі вболівальники витрачають совї кошти на підтримку клубу як при купівлі квитків, так і під час виїзних ігор. 
Новиною у фінансових відносинах в клубі для мене стало, що власник клубу,завдяки якому й вижив «Кривба»с, НЕ ВИРІШУЄ в клубі питання призначення головного тренера!!! Ви з питаєте як це - відповім, я не знаю, а ось шановний Олександр Ілліч знає, адже як питання призначення Кварцяного В.В. на посаду головного тренера вирішував не він, так і питання буде О.А. Таран головним тренером, чи залишиться в.о., зі слів шановного президента, буде вирішено тільки після зустрічі поважних осіб. 

Для мене особисто незрозуміло, хто ж може єдиного власника клубу 

примушувати чи рекомендувати призначати головного тренера, адже це питання більше, на моя думку, стосується "залезания в чужой карман" ніж питання щодо витрат на рекламу чи бренд клубу. 

Прикро, що в нас як не було програми розвитку клубу всі роки "епохи Лівшиця", так і немає такої програми на подальші роки. На думку президента клубу клуб розвивається, адже за ці 6 років бюджету клубу виріс вдвічі. 
Так, витрати ростуть , долар коштує не 4 гривні, як 6 років тому, а 8, але ж, на мою думку не фахівця в галузі розвитку клубів досягненнями мають бути результати освоєних коштів, а не їх сума. 

І тому, на наступній зустрічі хотілось би почути від пана президента відповіді на питання, а що збудовано в інфраструктурі клубу за ці 6 років, що планується будувати, яких спортивних досягнень добився наш клуб... 

Як на мою думку, можливості розвитку клубу чудово ілюструє відповідь пана президента на питання щодо можливості вильоту команди до першої ліги з метою будування нового стадіону на кошти.ю що вивільняться в бюджеті клубу (прикладом такого освоєння коштів є новий стадіон в Одесі). Відповідь на це була така: граємо у вищій лізі - один бюджет, вилетімо - буде інший, менший, на кошти, що звільняться стадіон будувати не буду. Я розумію, що Олександр Ілліч справжній вболівальник команди, як і інші, які навіть діки про першу лігу допустити не можуть, адже мабуть, там ми не побачимо динамо чи шахтар, Олександру Іллічу як президенту, який бажає розвитку інфраструктури свого власного клубу, вважаю, можна було б піти на такий крок. 

Але,але,але... адже з цього особисто я роблю такий висновок в Європу ми виходити не будемо, адже там необхідно витрачати ще більше коштів, а навіщо??? 

Мабуть, так само навіщо витрачати кошти на рекламу клубу та залучення нових вболівальників. Адже саме питання, задане вболівальниками, пан президент зрозумів як залучення рекламодавців в команду, а не рекламу команди у місті... 

Надана була також і обґрунтування ситуації із Кварцяним: тренер захотів заробити кошти на вільних агентах. І тут особисто я здебільшого розумію та підтримую пана президента. Однак в той же час Кварцяний то хотів не тільки вільних агентів пристроїти в команду, але й розвивати інфраструктуру, чого, нажаль, в Кривому Розі не робиться приблизно 5-6 років... 

Пан президент пообіцяв проводити такі зустрічі постійно. І це добре, але хотілось би, щоб висновки із цих зустрічей робили обидві сторони... І на наступній зустрічі на питання щодо інфраструктури пан президент гордо би показав проект нового стадіо, чи новий автобус, чи відремонтовану базу, або ж відкритий магазин атрибутики «Кривбасу» (чи хоч би угоду із якимось підприємцем...)

 
А на питання, щодо першої ліги спитав би щось типу, ви що здуріли, у нас завдання вийти до Ліги Європи, або виростити криворізьких гравців до рівня збірної і т. д., а для питань щодо реклами команди не було б ніякого приводу, тому що у всьому місті була б реклама ігор команди, і навіть організовані автобуси (хоч би й по 3-5 гривень) для перевезення після ігор вболівальників в Лозуватку, на Інгулець та Даманський... 


І щоб про наступну зустріч було повідомлено на стадіоні, на якому присутні внаслідок всього цього присутні 20 тис. вболівальників, які навіть при ціні 10 гривень за квиток принесуть більше фінансової користі клубу, ніж 3890 вболівальника із квитками по 30 гривень на Чорноморці... 

І щоб на наступній зустрічі в нас не було гострих запитань до президента, а були тільки подяки, а повну версію всього цього можна було б побачити в Інтернеті навіть у прямому ефірі, а не урізану, як зараз... 

Як Ви вважаєте, буде так?...

kryvbas.at.ua

Олександр Шаптала - эмблема "Кривбасса"
KRYVBAS1959 (пользователь YouTube) - видео
kuzmsss - текст

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
6. Сергей 27.07.2012 в 11:47
Всё понятно! Сказано ясно и чётко:"Денег не просите!" Будущего нет и не будет у нашего родного клуба, если президент не поддерживает болельщиков, а наоборот, говорит, чтобы организовывали всё сами: и фан-зону, и фан-шоп... Позор!!! Он вкладывает СВОИ деньги! Интересно, что ему сказал после этой встречи Беня?! Наверное господин Лившиц узнал о себе очень много нового из уст Коломойского. О новом стадионе... Да они сами, скорее всего, и не позволили англичанам воплотить в жизнь их проект, потому что Бене это было НЕ ВЫГОДНО! Нам остаётся лишь мечтать о новом стадионе в самых сладких снах, да и ещё много о чём.
2. Виталий 26.07.2012 в 00:53
Печаль. Я раньше уже писал что, пока не уйдет Лившиц и его команда жыдопидорасов, у ФК Кривбасс нет будущего. Не важно кто будет тренером и сколько игроков будет на контракте. Рыба гниет с головы...
Нам же остается упорно ходить на матчи, терпеть унижения и бороться с этим всем любыми способами. Оставаться верными ФК "Кривбасс"
3. tolik 26.07.2012 в 10:17
ты скот!!! какое ты имеешь право обзывать людей!!!!!!???? angry
узколобый хохол!!!! завистливый ган он!!! кто ты такой??? урод!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4. Евгений Данилюк 26.07.2012 в 12:24
Tosik, ну ты клоун!
5. Виталий 26.07.2012 в 21:29
Не агрись.
1. Vasa 25.07.2012 в 23:35
Какая сука видео удалила?
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24