"Кривбасс" отдал в аренду Дениса Васильева

17.05.2024 в 22:29
10231

Футбольний клуб "Нафтовик-Укрнафта" на правах оренди, заключив контракт з захисником криворізького "Кривбасу" Денисом Васільєвим.

Васільєв Денис Олександрович

Амплуа: захисник

Дата народження: 08.05.1987 р.

Громадянство: Україна.

Зріст: 187 см., вага 78 кг.

Виступав за клуби: «ЦСКА» Київ, «Оболонь» Київ, «Кривбас» Кривий Ріг.

Провів в чемпіонатах України 175 матчів, забив 2 голи. В кубку України зіграв 12 матчів.

В першості дублерів провів 2 матчі. В молодіжній першості зіграв 12 матчів, забив 1 гол.

Денис Васільєв, провівши перше тренування в Охтирці, поділився своїми враженнями про клуб:

- Вчора було моє перше тренування в Охтирці, я познайомився з командою, з тренерським штабом. Саме тренування пройшло вдало. В команді знаходяться молоді хлопці, які прагнуть прогресувати, грати в футбол. Взагалі всі мої сподівання виправдалися.
 
- До приїзду в Охтирку вже був знайомий з кимось з команди?
 
- Так, з Олександром Яровенком, адже він нещодавно їздив на збори з «Кривбасом», а всих інших знаю по футболу, але особисто не знайомий, та я думаю найближчим часом вже поближче з усіма познайомлюсь.
 
- Як тобі інфраструктура в Охтирці?
 
- Інфраструктура в Охтирці на високому рівні, як для першої ліги тут дуже гарні умови. Нещодавно «Нафтовик» виступав у прем’єр лізі, то я думаю, ще з тих часів залишилися всі спорудження.
 
- Розкажи про себе, про свої перші кроки у футболі?
 
- Я народився і виріс на Чернігівщині, в місті Бахмачі. Свої перші кроки в футболі я зробив саме там. Моїм першим тренером був Стецюк Володимир Петрович. В шість років я переїхав до Щасливого, і пішов в місцеву ДЮСШ при команді «Борисфен». Там я навчався до 10 класу, і вже в 11-му я перейшов до київського футбольного інтернату. Після закінчення 11-го класу мене запросили до київського ЦСКА, де я пробув п’ять років. За ЦСКА я провів більше ніж сто ігор. Після розпаду ЦСКА мене запросили до київської «Оболоні», за яку я відіграв один рік. Потім я перейшов до «Кривбасу». А вже зараз я знаходжусь тут, в «Нафтовику».
 
- Як тобі наше місто?
 
- Гарне маленьке містечко, я бував тут ще коли виступав за ЦСКА в першій лізі. А зараз я ще не встиг ознайомитися з містом.
 
- Наступним суперником «Нафтовика» буде донецький «Олімпік», твоя думка про цього суперника?
 
- Дуже за цим суперником я не спостерігав, але я бачив їхню останню гру в минулому чемпіонаті, проти вінницької «Ниви». Можу сказати що «Олімпік» гарно організована, конкурентоспроможна команда, тим паче вони зараз в двох турах отримали перемоги. Більш детальну інформацію про суперника, я думаю, нам розкажуть тренери вже перед грою.
 

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Руслан 25.07.2012 в 23:01
хах...сплавили!!!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24