"Кривбас" (U-19) зазнав першої поразки

09.05.2024 в 19:49
8270
У Львові на стадіоні СКА за прохолодної погоди під дощем молоді кривбасівці поступились місцевим «Карпатам» з рахунком 0:2.
Загалом гра була доволі рівною. Ініціатива в ході матчу переходила від однієї команди до іншої. Й «Карпати», й «Кривбас» мали непогані моменти для взяття воріт. Зокрема, криворіжці мали кілька виходів сам на сам з воротарем, але не реалізували їх.
Рахунок було відкрито в самому кінці першого тайму, коли Юрій Яструб влучним ударом завершив зусилля своїх партнерів.
В середині другої половини гри львів’яни подвоїли свою перевагу в рахунку, коли після розіграшу кутового Богдан Вільчинський вдруге змусив кривбасівців розпочати з центру поля.
До кінця поєдинку «Кривбас» мав кілька нагод для взяття воріт суперника, але «Карпати» захищались впевнено, не дозволяючи нашій команді бодай скоротити відставання в рахунку.
«Карпати»: Нагірний, Маркович, Бухта, Вільчинський, Дударенко, Верещак, Яструб, Савошко (Гришак, 90+1), Завійський, Дзядикевич (Ковталюк, 69), Павлов (Дронський, 71).
«Кривбас»: Горовой, Сулімовський, Мороз, Шевченко (Сорока, 71), Карпець, Янюк (Богомолов, 90+1), Бовтуненко, Шейка (Єршов, 66), Сокол, Цехмістер (В.Кочмола, 66), Пронак (Лівінський, 78).
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24