Криворізька "молодіжка" зазнала поразки в Харкові

08.05.2024 в 14:27
9170
З перших хвилин матчу господарі поля прагнули захопили ініціативу й доволі швидко повели в рахунку. На підступах на власного штрафного майданчика кривбасівці зфолили, за що були покарані штрафним ударом. Обремко виконав подачу на дальню штангу, де Максим Боровець головою замкнув передачу партнера.

Кривбасівці намагались відразу ж вирівняти гру та провели кілька небезпечних атак. В одній з них воротареві харківської «молодіжки» довелось виходити далеко з воріт й вибивати м’яч з-під ніг кривбасівця Володимира Цехмістера. З далекої відстані пильність воротаря «Металіста» перевіряв Лещенко – голкіпер вибив м’яч.

У середині першого тайму господарі подвоїли свою перевагу. В центрі поля помилились гравці «Кривбасу», дозволивши супернику перехопити м’яч. Оберемко віддав пас на Бойчука, той, увійшовши до штрафного майданчика, повернув м’яч партнерові, й досвідченому півзахисникові залишалось лише влучити у ворота.

Отримавши солідну перевагу в рахунку, «Металіст» надалі грав спокійніше, а ось криворіжці, в заявку яких на матч потрапило чимало гравців кривбасівської команди U-19, ніяк не могли налагодити гру в центрі поля. Наставник «Кривбасу» ще в першій половині гри був змушений робити заміни.

Майже відразу після перерви «Кривбас» мав нагоди скоротити відставання в рахунку. Клушин вийшов сам на сам з воротарем, голкіпер, вибиваючи м’яч, зачепив ноги кривбасівця, й арбітр вказав на 11-метрову позначку. Але після консультацій з асистентом арбітр скасував своє рішення, призначивши «спірний» м’яч.

У ці хвилини «Кривбас» мав деяку перевагу, але ось до завершальних ударів справа в криворіжців доходила рідко. Господарі ж, стримавши кривбасівський тиск, потроху стали переводити гру до центру поля, тим самим даючи змогу власному захисту «перевести подих».

Ближче до кінця матчу харків’яни знову оволоділи ініціативою й на 73-й хвилині забили третій м’яч. Проти Бойчука в штрафному майданчику було порушено правила, й сам постраждалий реалізував пенальті – 3:0. Після цього моменту стало остаточно зрозуміло, що свій очковий здобуток кривбасівця після цього матчу не поповнять. Більш того, в кінці матчу «Кривбас» пропустив вчетверте. Один з кращих гравців цього матчу – Богдан Бойчук – увійшов до штрафного майданчика «Кривбасу» й сильним ударом у дальній кут встановив остаточний рахунок.

"Металіст": Денчук, Шопін-к, Череватенко, Азацький, Барвінко (Осман, 46), Боровець (Голубка, 78), Андрієвський, Оберемко, Чонка (Загінайлов, 70), Бойчук, Ребенок (Сизий, 46).

"Кривбас": Іваненко, Лещенко-к, Гончаренко, Ткачов, Лозвір, Тищенко (Древаль, 32), Мостовой (Клименко, 46; Берест, 72), Клушин, Данилюк, Арвеладзе (Петриченко, 65), Цехмістер (Пронак, 44).

Прес-служба ФК "Кривбас"
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24