"Кривбас" (U-19) - "Говерла-Закарпаття" (U-19) - 2:1

19.05.2024 в 21:51
9620

Цього разу на власному полі криворіжці переграли одного з аутсайдерів турніру – ужгородську «Говерлу» з рахунком 2:1. Не можна сказати, що ця перемога далася легко «Кривбасові» - суперник був доволі мобільною та організованою командою, яка за найменшої нагоди йшла вперед та намагалась досягнути успіху.


Уже в дебюті матчу «Кривбас» міг повести в рахунку. Володимир Цехмістер вийшов сам за сам з воротарем, обіграв голкіпера, але пробивати по воротах чомусь не став, вирішивши зробити прострільну передачу партнерові. Та захисники ужгородської команди вже були напоготові та зберегли власні ворота в недоторканості. Утративши нагоду для взяття воріт «Кривбас» пропустив сам. Майже відразу гості пішли вперед, та після розіграшу стандартного положення Олексій-Павло Шведюк ударом головою відкрив рахунок у матчі.


Пропустивши гол, «Кривбас» довгий час не міг налагодити гру в атаці. Суперник, що уважно діяв в обороні власних воріт, захищався спокійно та чітко, не даючи великої свободи діям гравців нападу «Кривбасу». Лише в другій половині тайму господарі поля налагодили атакувальні дії та притисли суперника до воріт. Деякий час «Говерлі» вдавалось зберігати власні ворота «сухими», аж доки на 31-й хвилині «Кривбас» не зрівняв рахунок. Після серії ударів по воротах Андрія Бендера м’яч відскочив до Євгена Мороза, який потужним ударом у верхній кут змусив суперника розпочати з центру поля.


У другому таймі гра тривала з деякою перевагою господарів поля. «Кривбас» невпинно шукав шляхів до воріт суперника й, нарешті, на 66-й хвилині домігся свого. Володимир Кочмола з близької відстані потужним ударом у верхній кут вразив ворота суперника. «Кривбас» продовжував атакувати, але доволі швидко залишився в меншості – за другу жовту картку з поля був вилучений Павло Бовтуненко.


Та все ж до кінця гри наша команда створила ще кілька небезпечних моментів біля воріт «Говерли». Володимир Цехмістер та Олексій Янюк могли збільшити перевагу «Кривбасу», але їхнім ударом бракувало влучності. У підсумку цілком закономірна перемога криворізької команди – 2:1.


«Кривбас»:
Горовой-к, Мороз, Бовтуненко, Сулімовський, Карпець, В.Кочмола (Лівінський, 67; Шейка, 78), Берест, Сокол (Єршов, 46), Древаль (Мостовой, 46), Цехмістер, Янюк (Богомолов, 88).


«Говерла»: Бендер, Кручаниця (Добровольський, 69), Сіка (Микитишин, 87), Лева, Шведюк, Смокаровський, Вагін, Пушкаш, Сверенко (Лисаченко, 78), Шушковський-к, Шурпета.


Прес-служба ФК "Кривбас"

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24