"Кривбас" (U-21) - "Іллічівець" (U-21) - 2:0

17.05.2024 в 11:24
9751

Вже одна з перших атак «Кривбасу» завершилась результативно. Отримаши пас від Клушина, Тарас Стретович на фланзі спробував зробити прострільну передачу, але м’яч влучив в ногу захисника "Іллічівця», що кинувся під удар, змінив напрямок польоту та опустився у верхній кут ворт суперника. Кидок Гальчука не врятував ситуацію.

Кривбасівці до середини тайму кривбасівці вели гру, не даючи супернику змоги створити щось путнє біля кривбасівських воріт.
Але в кінці першої половини гри гості заволоділи ініціативою та мали кілька шансів для взяття воріт. На 41-й хвилині чудовий шанс для того. аби зрівняти рахунок втратив Ушаков. Отримавши передачу з флангу, гравець «Іллічівця», що перебував на лінії воротарського майданчика, примудрився пробити в голкіпера. Це, як виявилось, був найреальніший шанс гостей для забитого м’яча.
До свистка на перерву Маріуполь мав ще кілька нагод для взяття воріт, але «Кривбас» вистояв.
Другий тайм кривбасівці провели активніше, довівши свою перевагу над суперником. На 52-й хвилині після того, як гості вибили м’яч після розіграшу кутового, Максим Лещенко пасом вивів віталія Ольховського сам на сам з воротарем, й нападник "Кривбасу» не залишив воротареві суперника жодного шансу.
Гості намагались вирівняти гру, атакували активно. Але захист криворізької комнади діяв чітко та впевнено, не дозволяючи супернику створювати великої кількості гольових моментів біля воріт.
В кінці матчу кривбасівці втратили ще кілька нагод для взяття воріт. Однак й двох забитих м’ячів вистчило для загальної перемоги.

«Кривбас»:
Іваненко, Лещенко-к, Гончаренко, Стретович, Клушин (Сокол, 90), Бобух, Данилюк, Тищенко, Ольховський (Мостовой, 84), Арвеладзе (Чорний, 68), Лозвір.

«Іллічівець»:
Гальчук, І.Тищенко (Цюпа, 69), Терехов-к, Сухоцький, Ушаков, Мишньов (Борисов, 80), Кісіль (Приходько, 90+2), Д.Тищенко, Сич (Коровіков, 69), Резников, Калінін (Будченко, 85)
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Andriy 05.09.2012 в 01:06
Молодежка молодцы!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24