Бартулович пропустить 2 матчі

17.05.2024 в 19:13
9214
15 листопада відбулось чергове засідання КДК ФФУ, на якому, серед інших, розглядалось питання про вилученнят гравця «Кривбасу».

Нагадаємо, що в матчі останнього туру першого кола на 43-й хвилині арбітр матчу «Кривбас»-«Волинь» Дмитро Жуков вилучив з поля двох гравців – Младена Бартуловича (пряма червона картка) та Сергія Сімініна (друге попередження).

Футбольний клуб «Кривбас» звернувся до Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України з проханням розібратись в даному епізоді та, за можливістю, пом’якшити міру покарання для криворізького гравця.

Комітет арбітрів ФФУ не знайшов підстав для перегляду рішення арбітра. КДК ФФУ, користуючись записом в рапорті арібтра (небезпечна атака суперника, який володіє м’ячем, з вирогідністю нанесення травми), відсторонив Младена Бартуловича від участі в іграх ЕпіЦентр чемпіонату України з футболу на два матчі.

Таким чином хорватський півзахисник «Кривбасу» пропустить поєдинки з «Ворсклою» (18 листопада) та «Чорноморцем» (23 листопада).

До того ж гру з «Ворсклою» пропустить також Дмитро Льопа, в якого закінчується строк дискваліфікації за вилучення, отримане в матчі проти львівських «Карпат».

fckryvbas.com.ua
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
4. Сергей 17.11.2012 в 13:12
Беня против Ахмета... Раунд ...надцатый! Победил снова Ахмет!
3. Andriy 17.11.2012 в 01:00
Без Барта оставили! Теперь он не сыграет ни с Полтавой, ни с Одессой командами из донецкого пула!
2. Andriy 17.11.2012 в 00:48
В Федерации засели донецкие регионщики, все раньше на Суркиса валили, а теперь будет полный беспредел! angry angry angry
1. Ruslan 16.11.2012 в 20:06
пацаны--ну где справедливость.ну за шо на 2 матча.организуйте такую канитель против игрока шахтера.динамо---ни хера -боитесь.а кривбасс--тут можно.........както все ни честно.не справедливо--аж противно блядь.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24