Олександр Лівшиць: "Валерій Федорчук свого останнього слова ще не сказав"

17.05.2024 в 12:27
11792

Новина на одному з криворізьких сайтів дала привід задуматися, адже в ній йшлося про те, що "Кривбас" мають залишити п’ятеро виконавців. І це насторожило, адже всі вони (окрім Валерія Федорчука, що досі не відновив ігрових кондицій після складної травми) - основні у команді Олега Тарана.

От і виходить, що у цьому списку - футболісти, які відіграли три чверті всіх поєдинків "Кривбасу" у цьому сезоні. До того ж, вище записано практично половину ударної сили криворізької команди. Приміром, Младен Бартулович та Олексій Антонов забили 9 із 21 командного м’яча. Тобто, якщо ця інформація підтвердиться, на "Кривбас" очікує щонайменше суттєва перебудова, якщо не ставити питання глибше… Зрештою, по відповіді на всі запитання журналіст "УФ" звернувся безпосередньо до президента "Кривбасу" Олександра Лівшиця.

- Інформація про те, що п’ятеро гравців залишать нашу команду, не є правдивою, - наголосив президент. - Усі вони - виконавці необхідного нам рівня, мають стабільне місце в основі. Навіть Валерій Федорчук, якого ми у клубі дуже любимо, ще свого останнього слова не сказав. Взагалі про всіх гравців, яких ви перерахували, можу сказати те ж саме. Вони "Кривбасу" потрібні. А щодо чуток із Всесвітньої мережі, то їх варто пропускати через кілька сит, перш ніж робити якісь висновки.

Чутки не чутки, та все ж частка правди у них є. Зателефонувавши, застали Кирила Петрова щойно із подорожі:

- Поки нічого конкретного про своє майбутнє сказати не можу. Орендну угоду між "Динамо" та "Кривбасом" було розраховано на півсезону, тобто до нового року. Продовжу виступи у складі команди Олега Тарана чи поїду на збори з київським "Динамо" - невідомо. Найближчим часом зателефоную Ігорю Михайловичу (Суркісу) та дізнаюся, чи розраховує на мене тренерський штаб клубу, якому належить мій контракт.

газета "Український футбол"
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
2. иван 26.12.2012 в 16:58
Лившиц почему шейху не продал 30%акций а так нищета в клубе да и место в десятке это не задача!!!!!!Верни Полищука!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wacko
1. Сергей 26.12.2012 в 15:22
Как Беня решит, так и будет!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24