Звернення Вікторії Шилової до Юрія Вілкула з приводу долі «Кривбасу»

17.05.2024 в 15:28Официальная группа ФК "Кривбасс" (Кривой Рог)
14171
Шановний пане мер міста Кривий Ріг!

За дорученням ініціативної групи з відродження ФК «Кривбас» і відповідного однойменного громадського руху, який налічує більш ніж 16 тисяч вболівальників, прошу Вас звернути увагу на наступне.

Завдяки «зусиллям» олігарха Коломойського Ігоря Валерійовича була зроблена спроба привселюдно вбити й поховати улюблений городянами футбольний клуб «Кривбас». Завдяки зусиллям фанатів, вболівальників, патріотів міста Кривий Ріг і моїй дуже скромній допомозі була організована громадська кампанія з рятування «Кривбасу». Ми підготували і провели два марші, прес-конференції, звернулися до всіх можливих і неможливих потенційних спонсорів ФК «Кривбас». І не дивлячись на весь супротив, все ж таки досягли мети.

Зараз Ви, як мер міста, плануєте об’єднати під дахом СК «Кривбас» декілька видів спорту, і насамперед це стосується ФК «Кривбас». Хочу Вам нагадати вимоги, які ставили вболівальники, коли піднімали громадськість на захист ФК «Кривбас».

По-перше, це відродження бренду «Кривбас», самого футбольного клубу, котрий потрапляє спочатку в другу лігу, а потім через усі ступені розвитку повертається до вищого дивізіону. Не важливо, хто саме буде спонсорувати «Кривбас», але фанати й вболівальники вимагають свого представництва в наглядовій раді клубу. Це буде запобіжником, щоб інші Коломойські не могли вбити клуб, коли їм це заманеться.

Ми вдячні Вам, Юрію Григоровичу, за те, що Ви все ж таки дослухалися до думки більше ніж ста тисяч вболівальників «Кривбасу». Ми радіємо з того, що у Вас спрацював інстинкт самозбереження, і Ви не пішли на остаточну конфронтацію з Вашими земляками. Тому, прошу Вас, як мера міста, призначити зустріч з цього питання з представниками громадського руху за відродження ФК «Кривбас» для остаточного з’ясування всіх питань щодо його організації.

Впевнена, що як зв’язатися з активістами або зі мною Ви знаєте. 

Нагадую Вам адресу громадського руху ВКонтакті:http://vk.com/fckk1959_dp_ua

Заздалегідь вдячна за співпрацю та порозуміння.

Депутат Дніпропетровської обласної ради,
Вікторія Шилова
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Andriy 18.08.2013 в 00:56
регіОНАЛів на палю!!!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24