Україна - Сан-Марино 9:0. Післяматчева прес-конференція Михайла Фоменка

09.05.2024 в 21:06ua-football.com
10900
- Дякую вболівальникам, які погнали команду вперед і підтримали команду дуже емоційно. Про цю гру треба якомога швидше забути і думати про Англії. Добре, що не втратили нікого через травми. Ми вже живемо наступною грою.

- Здалося, що впродовж перших десяти хвилин команда була скутою, перенакачаною...

- В перших десять хвилин футболісти показали бажання, а потім при підтримці глядачів заспокоїлися, увійшли в колію.

- Чому всі 90 хвилин відіграв Коноплянка? Не хотіли його приберегти?

- В перерві ми запитали футболістів, чи є у когось проблеми, чи потребує хтось заміни. Всі гравці відповіли, що ні. Добре, що футболісти не недооцінили суперників. А раз є бажання, то проводити заміни не було сенсу. Великого перевантаження гравців не було. А всіх одночасно виставити теж неможливо. Нам було важливо, щоб підготувати гравців до наступного матчу.

- Як почуває себе тренер, який здобув історичну перемогу і чи не буде в команди ейфорії?

- Вічно вам не вгодиш. Перед грою запитували, скільки заб'єте, зараз - що забили забагато. Ми думаємо про Англію і цей матч допоміг нам добре підготуватися. Стосовно відчуттів, то не думаю, що після таких матчів мають бути якісь особливі емоції.

- Перед поєдинками збірної було два важливих поєдинки в чемпіонаті, через які у вболівальників виникали побоювання, щоб гравці клубів-суперників не пересварилися.

- Нічого особливого нема, бо якщо футболіст приїздить до збірної, то він має готуватися до матчів і не згадувати про клубні справи. Коли я очолив збірну, то сказав гравцям, що всі, хто приїздить, не мають робити послуги, а викладатися на полі. Зрештою, то на полі вони "вороги", а поза ним - друзі.

- Ви задоволені грою Девіча?

- Головне - що він вам сподобався. Ми розбираємо гру і не виносимо на люди підсумки аналізу. Коли такий результат, то тренер чи гравці не можуть бути невдоволеними.
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24