«Кривбас» відроджуватимуть під патронатом Вілкула

19.05.2024 в 16:07http://vk.com/fc_krivbass?w=wall-9463298_109764%2Fall
13524
«Кривбас» буде грати на радість уболівальникам! Новина з таким заголовком з’явилася на сайті комунальної газети Червоний гірник.

З посиланням на «обізнане джерела в комітеті з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міськради» видання повідомляє, що ухвалено рішення про створення громадської організації «Спортивний клуб «Кривбас», яка буде опікуватися розвитком футболу та інших масових видів спорту. Почесним президентом СК «Кривбас» стане Криворізький міський голова Юрій ВІЛКУЛ.

Після численних консультацій та перемовин було ухвалено рішення: створити громадську організацію «Спортивний клуб «Кривбас», яка буде опікуватись розвитком не тільки футболу, але й інших масових видів спорту. Аналог — московський ЦСКА. А взагалі, на теренах СНД подібного досі не було, — пише видання.

За задумом організаторів, СК «Кривбас» буде займатися розвитком футболу, баскетболу, хокею та шахів. Вирішено, що відповідати за спортивні напрямки громадської організації будуть люди, по-перше, досвідчені, по-друге — патріоти міста. Тож за футбол відповідальним буде Сергій ПОЛІЩУК, за баскетбол — Анатолій Буряк, за хокей та фігурне катання — Олег МАЛАЧЕВСЬКИЙ, за шахи — Микола ІЩЕНКО. Виконавчим директором клубу стане Валерій ЮСУПОВ, а додатковий імпульс розвитку надасть Почесний президент СК «Кривбас» Криворізький міський голова Юрій Вілкул.
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
4. Сергей 01.10.2013 в 15:34
Футбол, баскетбол, хоккей... Не многовато ли в одном флаконе?! Ведь каждый будет тянуть одеяло на себя и в итоге может получиться, как в старой басне про лебедя, щуку и рака! А по существу это будет ещё один способ стырить побольше денег из городского бюджета себе в карман.
3. Aiden McGeady 01.10.2013 в 15:12
Что-то в упор ничего подобного на сайте Гирныка не вижу...
1. Andriy 30.09.2013 в 23:44
Банда при владі! Банду геть! Балаболи, предвиборні лозунги!
2. Фунт Александр Сергеевич 01.10.2013 в 13:43
Да не кипятись ты. Для начала неплохо, а там видно будет. Насчет банды с тобой согласен!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24