БК «Ферро» - СК «Кривбасс»

09.05.2024 в 15:021kr.ua
12800
У неділю на паркеті запорізького Палацу спорту ПАТ «ЗАБ» у черговому матчі Чемпіонату України серед команд Суперліги зійдуться бронзовий призер минулого чемпіонату «Ферро-ЗНТУ» та криворізький «Кривбас».
У попередніх матчах
Завдяки трьом перемогам у чотирьох матчах на старті сезону «Кривбас» перебуває на п’ятій сходинці турнірної таблиці (в останньому матчі криворіжці обіграли «Черкаських Мавп» із рахунком 82-74). Натомість «Ферро-ЗНТУ» після болючої поразки в Маріуполі (58-81), опустився на дев’яте місце.
Дуель
У матчі в очній дуелі на паркеті зійдуться найкращі бомбардири своїх команд – Ентоні Маршалл («Ферро»), який здобуває 18.7 очка в середньому за гру, посідаючи за цим показником четверте місце в Суперлізі, та Вінсом Фрезьєр («Кривбас»), чий доробок кожної гри становить 14.5 очка.
Передматчева цитата
Цитата

Напередодні зустрічі запорізького й криворізького клубів головний тренер «Ферро-ЗНТУ» Кирило Большаков був небагатослівним:
«Після поразки від «Азовмашу» ми зробили висновок: треба ще чимало працювати, щоб гідно протистояти будь-якому супернику. «Кривбас» у нинішньому році має пристойний склад, у якому вирізняються три швидкі американські гравці задньої лінії, які індивідуально дуже сильні. Гарні й два бігмени, а снайперські якості Вінсома Фрезьєра загальновідомі. Тож криворізька команда добре укомплектована, і її стартові показники вражають. Та, навіть враховуючи всі перелічені якості суперника, наша мета в домашньому матчі – тільки перемога».


Начало матча в 14:00.
Прямая видеотрансляция на сайте Суперлиги.Смотреть
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24