"Кривбас" (мол.) - "Карпати" (мол.) - 1:2

07.05.2024 в 16:54
10691

      Великий футбол повертається до Кривого Рогу! 
      17 липня на стадіоні «Будівельник» відбувся перший домашній матч молодіжного складу «Кривбасу». Суперником нашої команди стали львівські «Карпати», які в минулому сезоні впевнено виграли золоті медалі молодіжної першості. 
      В стартовому складі господарів з’явились Лінас Клімавічюс, Бека Гоцирідзе, Руслан Костишин та Олександер Кобахідзе, яких Юрій Максимов делегував до молодіжного складу «Кривбасу» для отримання ігрової практики. Решту гравців склали молоді гравці. 
      Склад «Карпат» порівняно з минулим сезоном майже не зазнав змін. 
      Матч розпочався не дуже жваво. На полі розгорнулася боротьба за центральну частину, команди «притиралися» одна до одної. 
      Перший удар по воротах відбувся на 7-й хвилині. Це «карпатівець» Ярослав Мартинюк пробив низом, але м’яч пролетів мимо воріт. 
      «Кривбас» відповів моментом на 10-й хвилині матчу, коли Александера Кобахідзе розрізним пасом вивели один в один з Романом Мисаком, але воротар «Карпат» був першим на м’ячі. 
      «Карпати» мали реальну нагоду відкрити рахунок на 18-й хвилині: після подачі кутового з лівого флангу м’яч полетів в штрафний майданчик «Кривбасу», Денис Рильський помилився на виході і тільки впевнені дії криворізького захисту ліквідували загрозу. 
      В середені першого тайму ініціативу в матчі заволоділи господарі, які провели кілька атак, яким забракло влучності. 
      Дмитро Хомченовский мав забивати після подачі Кобахідзе з лівого флангу, але Куцяба в підкаті вибив м’яч на кутовий. 
      «Не забиваєш ти»…На 40-й хвилині «Карпати» відкрили рахунок. Після подачі кутового криворізькі захисники не втримали Ярослава Мартинюка, який з близької відстані розстріляв ворота «Кривбасу» - 0:1. 
      В кінці першого тайму господарі поля мали кілька моментів для взяття воріт, але скористатися ними з користю не зуміли. 
      В перерві тренер «Кривбасу» зробив кілька замін, що на початку другого тайму принесли свої результати. На 57-й хвилині криворіжці зрівняли рахунок: після пасу Богомазова Дмитро Хомченовський з лінії штрафного майданчика влучно поцілив в кут воріт суперника. 
      Нажаль, нічийний рахунок протримався недовго. Захопившись атаками, «Кривбас» пропустив контрвипад. На 69-й хвилині Володимир Гудима прорвався по флангу, пробив по воротах, Андрій Федоренко зреагував, але першим на добиванні виявився Олексій Родевич – 1:2. 
      «Кривбас» мав кілька нагод забити, але ударам Білика, Дяківа, Богомазова забракло сили і точності. 
      В кінці матчу «Карпати» завдяки багатьом замінам і вдалому контролю м’яча зуміли потягнути час і відстояти свою перемогу. 
      «Молодіжка» «Кривбасу» стартує в першості з двох поразок поспіль. Дається взнаки той факт, що кілька гравців криворіжців в цьому матчі іноді випадали з гри, адже вони не проходили передсезонну підготовку.

Роман Клименко, прес-служба ФК «Кривбас»

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Юлия FCKK Гость 03.08.2010 в 18:43
Капец
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24