"Волинь" (мол.) - "Кривбас" (мол.) - 2:0

07.05.2024 в 17:03
10581

      Молодіжна команда «Кривбасу» у рамках 3-го туру молодіжної першості України зустрічалася 22 липня в Луцьку з «Волинню». 
      В запеклій боротьбі кращими були лучани, які перемогли з рахунком 2:0. 
      Матч розпорчався досить жваво. Команди одразу почали пристрілюватись до чужих воріт. Першим небезпечним моментом гри став удар Рачича, який пробив повз ворота. Ще кілька атак «Волині» теж результату не принесли. 
      Криворіжці не знітились і, в свою чергу, організували непогану контратаку, але ця комбінація ударом не завершилась. 
      На 18-й хвилині захисники «Кривбасу» сфолили біля власного штрафного майданчика, і Женюх зі штрафного завдавав сильного пострілу – врятував Федоренко, який добре бачив момент удару і відвів загрозу. 
      Перший тайм запам’ятався постійними атаками як у виконанні гостей, так і господарів. Чудову нагоду змарнував Хомченовський, якому забракло влучності, сильно бив Дяків, але до взяття воріт ніяк не доходило. Дві стовідсоткові нагоди змарнував Александер Кобахідзе. Спочатку в контратаці по правому флангу він впритул бив по воротах, але голкіпер «Волині» Дмитро Семченко якимось дивом зумів парирувати удар грузинського нападника «Кривбасу». А через кілька хвилин той же Кобахідзе ударом з-за меж штрафної площі послав м’яч над поперечиною. 
      У відповідь «Волинь» організувала кілька непоганих контратак, але в цих епізодах добре діяла оборона криворізької команди. 
      Після перерви «Кривбас» продовжив наступ на ворота господарів, і тільки диво та вдалі дії воротаря рятували «Волинь» від пропущених м’ячів. 
      Спочатку після обрізки захисника «Волині» сам на сам з воротарем вибігали двоє кривбасівців, але Дяків з кількох метрів не зумів пробити Семченка. Через кілька хвилин все той же Дяків втратив розкішну нагоду вивести «Кривбас» вперед. 
      Відбивши атаки криворіжців, господарі самі почали організовувати атаки, за що й були винагороджені. 
      На 79-й хвилині матчу «Волинь» повела в рахунку, коли після передачі з флангу відзначився Гринченко, що замкнув простріл на дальній штанзі. 
      Криворіжців цей рахунок, звичайно ж, не влаштовував, тому лучанам в останні хвилини матчу прийшлося несолодко. На фоні постійних атак «Кривбасу» навіть не було помітно,що гості грають в меншості – на 78-й хвилині за другу жовту картку з поля був вилучений Білик. 
      В кінці поєдинку Клушина міг зрівняти рахунок, але воротар «Волині», який явно спіймав кураж в цьому матчі, в неймовірному стрибку відбив удар з кількох метрів. 
      В компенсований час «Волинь» на власному прикладі продемонструвала гостям, як треба використовувати гольові моменти. Швидка атака лучан за участю Гринченка, Жука і Подригулі завершилась точним ударом останнього. 
      Часу для того, щоб відігратись криворіжці вже не мали.

Роман Клименко, прес-служба ФК «Кривбас»

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. victorovich Гость 28.07.2010 в 01:36
Тяжелое начало у молодежки. Не фартит, мало забивают. Начнут забивать все пойдет как по маслу. Удачи!!!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24