"Кривбас" - "Металіст" - 1:1 (молодіжні склади)

02.05.2024 в 20:39
9895

У матчі проти харків'ян молодіжка "Кривбасу" була близзька до перемоги.

Але не зуміли втримати перемогу гравці молодіжної команди «Кривбасу» в матчі першості проти харківського «Металіста», пропустивши гол за 4 хвилини до завершення матчу.


Гра, в якій «молодіжка» «Кривбасу» приймала одного з лідерів першості молодіжних команд, загалом вийшла бойовою та видовищною. Й кінцівка цього захоплюючого поєдинку могла принести перемогу як одній, так й іншій команді.


Кривбасівці відкрили рахунок в грі на 24-й хвилині. Куценко віддав пас на вільного Кіцуту, який увійшов до штрафного майданчика гостей й сильним ударом у верхній ближній кут воріт змусив суперника розпочати з центру поля. Пропущений гол змусив харків’ян діти в атаці більш активно, але оборона «Кривбасу» промахів не допускала.


Ледь розпочався другий тайм, як «Металіст» залишився в меншості – за фол останньої надії з поля був вилучений Штетіна. Але це вилучення мало позначилось на характері гри – суперники були гідні один одного, й перевагу в грі не можна було віддати жодній з команд.


Кінцівка поєдинку видалась захоплюючою та інтригуючою. «Кривбас» двічі міг збільшити рахунок. В одній з контратак Дяків видав пас на Клушина, який опинився на лінії воротарського майданчика, але тому завадив вдарити захисник. А трохи згодом той же Дяків зробив пас в район 11-метрової позначки, але удар Павла Міська прийняв на себе воротар «Металіста». Гості відповіли доволі швидко, а головне – результативно. Євген Лозовий у швидкій контратаці з кута штрафного майданчика влучним ударом зрівняв рахунок в грі – 1:1. Сталося це на 86-й хвилині матчу.


Господарі поля великими силами кинулися вперед й навіть забили гол, але арбітр в цьому епізоді зафіксував офсайд. Але й гості в компенсований час могли схилити шальки терезів на свою користь. Після подачі кутового головою по воротах Антоненка пробивав Загінайлов, але воротар «Кривбасу» був на місці.


«Кривбас»: Антоненко, Соловйов, Рожок (Клушин, 71), Куценко (Місько, 59), Петриченко (Сухоруков, 40), Жданов (Адаменко, 68), Сахно, Кіцута (Валєєв, 46), Ольховський (Дяків, 54), Білик-к, Мірошніченко.


«Металіст»: Денчук-к, Романчук (Яхно, 46), Шопін, Чонка (Богунов, 70), Войтенко, Штетіна, Литвяк, Загінайлов, Барилко (Лозовий, 46), Чучман (Бобух, 46), Будник.


Прес-служба ФК "Кривбас"

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
5. Andriy 19.03.2011 в 16:00
Нормалек! Но ошибаться в концовке матча нельзя!
4. wizard 19.03.2011 в 15:50
Эх если бы победу нам!)))
3. Кирик Гость 19.03.2011 в 13:52
Отлично играли!) Спасибо большое за игру...
Если бы не судьи, которые испортили все зрелищность игры, тогда наши выиграли бы!
Какой оффсайд когда Клушин забил??
Когда его же збили, как можна было не поставить точку?? Мало того, что это пенальти, так это было бы уже второе удаление у Металла... обидно!
Но и на этом спасибо нашей командехе))
2. Антон Крылач 18.03.2011 в 23:25
wink Ну как сказать wink
1. ThunderBolt Гость 18.03.2011 в 21:17
1:1 в матче основных составов тож было б хорошим результатом)
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24