Мілетій Бальчос про клуби-претенденти на участь у чемпіонаті серед команд клубів другої ліги сезону 2014-2015 років

27.04.2024 в 20:58
20001
Під час відрядження президент ПФЛ Мілетій Бальчос відвідав та поспілкувався з керівництвом ще трьох футбольних клубів, що подали заявку для участі у змаганнях серед команд клубів другої ліги на сезон 2014-2015 років. 

Крім цих клубів, президент ПФЛ побував у ФК «Кривбас», який відроджується після подій, пов’язаних із зникненням однойменного прем’єр-лігового клубу.

Свій візит він прокоментував наступним чином: «Практично керівником клубу є Сергій Поліщук, який очолював «Кривбас» у минулих роках, зокрема під час участі команди в єврокубкових змаганнях. За плечима в нього, зрозуміло, великий досвід управління спортивною установою. Свого часу Сергій Георгійович обіймав посаду віце-президента ПФЛ, тому, я за власним досвідом (нам довелося декілька років співпрацювати з питань побудови навчально-тренувального процесу команди «Кривбас»), переконаний, він досконально володіє знаннями з менеджменту та маркетингу. До штату клубу він залучив практично всю команду колег, які працювали з ним раніше, у тому числі відомих фахівців Романа Литовченка та Володимира Щипакова».

ФК «Кривбас» - це громадське об’єднання «Спортивний клуб «Кривбас». Основним напрямом діяльності є розвиток ігрових видів спорту – баскетболу та хокею. Найбільшу ж увагу приділятимуть футболу, зокрема, відродженню та розвитку футбольного клубу. Наразі з перспективою підготовки власних резервів йде процес укладання договорів з дитячо-юнацькими спортивними школами міста, якими опікатиметься клуб, здійснюючи у тому числі і фінансову підтримку.

«Домашньою ареною клубу є стадіон «Металург», деякі приміщення якого потребують косметичного ремонту. Сама спортивна інфраструктура стадіону повністю відповідає всім критеріям атестування. В інфраструктурному активі клубу є також тренувальні поля, у тому числі зі штучним покривом, а також навчально-тренувальна база з приміщеннями для проживання команди та необхідним обладнанням для роботи. Крім цього, у розпорядженні клубу – стадіон «Спартак», до речі, збудований за кошти Сергія Поліщука. Арена повністю відповідає регламентним нормам проведення змагань серед команд клубів другої ліги. Місткість трибун – 4,5 тисячі місць. У підтрибунних приміщеннях розташовані два спортивні зали з усім обладнанням,необхідним для проведення повноцінного тренувального процесу. За словами пана Поліщука, у клуба немає проблем із фінансуванням. Крім цього, з питань розвитку клубу знайдено спільну мову та взаєморозуміння з міською владою. Взагалі я впевнений, що відродження «Кривбасу», який має славні футбольні традиції,це великий подарунок для жителів Кривого Рогу», - повідомив президент. 

Під час розмови з працівниками клубу та вивчення поточної документації президент ПФЛ надав рекомендацій щодо доопрацювання статуту в частині розвитку футбольного клубу та виконання вимог футбольних інституцій.
Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
1. Виталий Гость 14.03.2014 в 01:14
"це великий подарунок для жителів Кривого Рогу" - это наглость! Это не подарок, а зеленка после убийства ФК Кривбасс!
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24