ДО УВАГИ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ КРИВБАСУ

27.04.2024 в 22:04
11690

  Мова йде про голосову підтримку, емоційну віддачу трибун, та перше, за чим ідентифікуються вболівальники того чи іншого клубу - це, звичайно ж, фанатський шалик, або, простіше кажучи, "роза". 

  Наявність на плечах вболівальників клубних розеток не просто "розфарбовує" трибуни у клубні кольори, але й створює на стадіоні атмосферу, що надихає футболістів до нових досягнень. Для вболівальника Кривбасу чи будь-якого іншого клубу мати власну розу - давно перестало бути розкішшю, а перетворилось скоріше на обов'язок. Шарф - це перше, чим виражається приналежність людини до клубу, її любов, вірність і підтримка.

  Сьогодні, нажаль, далеко не кожна людина, що приходить на "Металург", має власну розу. Та якщо ж Ви маєте бажання придбати собі кривбасівський шалик - ласкаво просимо. Можу запропонувати вам ось такий варіант:

  Тираж цієї партії становить всього-навсього 20 шт. Перша десятка шарфів вже знайшли своїх власників. Із всіх варіантів кривбасівських шаликів цей є найсвіжішим, тому що з моменту випуску партії не пройшло і місяця. Вартість однієї такої рози становить 65 грн. Якщо ви зацікавились у придбанні розетки - зв'язуйтесь із її автором через ВК, або пишіть на цьому сайті у приват юзеру jabbar. Там ми домовимость про зустріч, і на одного щасливого власника неодмінної атрибутики рідного клубу стане більше. Пишіть, чекаю! 

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.
Підписуйтесь на новини
Опитування 📣
Как вы оцениваете выступление Кривбасса
Всего ответов: 24